fbpx

inspiratiemail

YES! GRAAG!

Breda

Stilleven

Ik ben
Willemijn

Op de Lief voor je Leif blog kun je uren lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei en zelfontwikkeling in het algemeen. Een plek waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, waar je herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling en groei!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

Stilleven in Breda is een koffie – wonen – geven tentje aan de Ginnekenweg. Je kunt hier zogezegd terecht voor koffie, taart, lunch, leuke cadeautjes en (brocante) woonspulletjes. Aan de Ginnekenweg opent veel leuks de laatste tijd, en daarom is het zelfs voor mij (als je veelal in het centrum werkt), af en toe heel fijn om even de drukte te ontvluchten en daar wat tentjes op te zoeken!

Food/drinks
Bij Stilleven is alles huisgemaakt en dat is voor mij al een enorm grote pré. Elke keer als je een bezoekje brengt hebben ze een andere keuze uit taart (oa bitterkoekjes, caramel/pecan, frambozen cheesecake, espressotaart) en dat maakt kiezen net wat leuker! Ook houden ze rekening met allergieën en is er altijd een glutenvrije/suikervrije optie. Heb je meer trek dan kun je hier ook terecht voor een goed belegde boterham of een salade. Wat betreft de drankjes: kies hier een vers sapje, die zijn echt heerlijk!

Sfeer
Bij Stilleven heerst een fijn rustig sfeertje. Doordat het niet één grote ruimte is maar verschillende hoekjes heeft oogt het heel knus en heb je soms het idee alsof je gewoon thuis aan de keukentafel zit (and i like it).  Ik vind het er heerlijk werken op de laptop, juist door de rust, maar ook voor koffiedates is dit een goede hotspot.

Interieur/ houtwerkplaats
Voor zover ik weet is bijna alles te koop! Die leuke stoeltjes waar je op zit, die vaasjes de in de kast staan, en waarschijnlijk ook de kast zelf.  Alles is kleurrijk (veel roze, zachtgroen en blauw) en je kunt er lekker snuffelen. Ik kan me voorstellen als je van brocante houd, je altijd met iets naar huis gaat na het koffiedrinken;-). Ook maken ze in hun houtwerkplaats (eikenhouten) meubels op maat en dat maakt het een bijzonder plekje dat je zeker even moet bezoeken als je in Breda bent.

Stilleven
Ginnekenweg 26, Breda

Openingstijden
Ma 11-17
Di t/m Za 9.30-17.30

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ochtendmens, sportgek, houdt van mensen, koffie en echte gesprekken.

Willemijn.
Coach. Schrijfster. Levensgenieter.

7 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Lief voor je Leif. Toen nog als hobby, ik wilde graag iets van mezelf delen met de wereld. Inmiddels staan er +400 blogs online en draait deze plek allang niet meer om mij maar veelal om jou. Het is een platform geworden waar je uren kunt lezen en altijd weer met een goed (of beter) gevoel vandaan gaat. Waar je inspiratie maar ook tips en tools kunt opdoen, herkenning kunt lezen, waar je je gezien en gehoord voelt en aangemoedigd wordt in welk proces je dan ook zit. Nog steeds kan ik intens blij worden van het schrijven van een blog vanuit pure inspiratie. Dit zal ik dan ook zeker blijven doen!

Meer over mij!

De inspiratiemail

Verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif?

Yes dat wil ik!

En elke twee weken een mail in je inbox met liefdevolle reminders, persoonlijke verhalen, overdenkingen en tips en tools op het gebied van zelfontwikkeling, zelfliefde en het innerlijk kind werk? Je wordt zo ook meteen op de hoogte gehouden van fijne acties, nieuwe cursussen en de challenges die ik regelmatig organiseer!

FREE DOWNLOAD

Put Some Sort of Related Freebie Here

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts.

Wil je verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif? Meld je aan voor de tweewekelijkse inspiratiemail!Aanmelden