• Stilleven

  Stilleven in Breda is een koffie – wonen – geven tentje aan de Ginnekenweg. Je kunt hier zogezegd terecht voor koffie, taart, lunch, leuke cadeautjes en (brocante) woonspulletjes. Aan de Ginnekenweg opent veel leuks de laatste tijd, en daarom is het zelfs voor mij (als je veelal in het centrum werkt), af en toe heel fijn om even de drukte te ontvluchten en daar wat tentjes op te zoeken!

  Food/drinks
  Bij Stilleven is alles huisgemaakt en dat is voor mij al een enorm grote pré. Elke keer als je een bezoekje brengt hebben ze een andere keuze uit taart (oa bitterkoekjes, caramel/pecan, frambozen cheesecake, espressotaart) en dat maakt kiezen net wat leuker! Ook houden ze rekening met allergieën en is er altijd een glutenvrije/suikervrije optie. Heb je meer trek dan kun je hier ook terecht voor een goed belegde boterham of een salade. Wat betreft de drankjes: kies hier een vers sapje, die zijn echt heerlijk!

  Sfeer
  Bij Stilleven heerst een fijn rustig sfeertje. Doordat het niet één grote ruimte is maar verschillende hoekjes heeft oogt het heel knus en heb je soms het idee alsof je gewoon thuis aan de keukentafel zit (and i like it).  Ik vind het er heerlijk werken op de laptop, juist door de rust, maar ook voor koffiedates is dit een goede hotspot.

  Interieur/ houtwerkplaats
  Voor zover ik weet is bijna alles te koop! Die leuke stoeltjes waar je op zit, die vaasjes de in de kast staan, en waarschijnlijk ook de kast zelf.  Alles is kleurrijk (veel roze, zachtgroen en blauw) en je kunt er lekker snuffelen. Ik kan me voorstellen als je van brocante houd, je altijd met iets naar huis gaat na het koffiedrinken;-). Ook maken ze in hun houtwerkplaats (eikenhouten) meubels op maat en dat maakt het een bijzonder plekje dat je zeker even moet bezoeken als je in Breda bent.

  Stilleven
  Ginnekenweg 26, Breda

  Openingstijden
  Ma 11-17
  Di t/m Za 9.30-17.30

  Willemijn

  Sinds 6 jaar op een reis naar zichzelf. Schrijven is haar levenswerk, mensen coachen en in beweging zetten het liefste wat ze doet. Ze droomt ervan om in de toekomst een tijdje in het buitenland te wonen en houdt van stille zondagochtenden, in de natuur zijn, mensen, persoonlijke ontwikkeling, zichzelf in het diepe gooien, Zeeland, boeken verslinden, angsten aangaan, haar dagelijkse rituelen waardoor ze het beste uit zichzelf kan halen, de lente en de herfst, kwetsbaarheid, echte gesprekken, koffiedates en van betekenis kunnen zijn in de wereld.

 • lekker lezen

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *