fbpx

inspiratiemail

YES! GRAAG!

Droomdoeners

Tomas & Kimberly op reis

Ik ben
Willemijn

Op de Lief voor je Leif blog kun je uren lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei en zelfontwikkeling in het algemeen. Een plek waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, waar je herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling en groei!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

Het jaloersmakende instagram account van Tomas en Kimberly kwam ik bij toeval tegen. Ik besloot ze een berichtje te sturen en ze vonden het leuk een blog over hun avonturen voor Lief voor je Leif te schrijven!

Even voorstellen, wij zijn Tomas en Kimberly. Geboren in het gezellige Noord-Holland en sinds november 2012 stapelverliefd.

Na twee jaar van hard sparen met onthoud van vakanties, festivals en andere dure uitgaven, ging onze lang verwachte reis dan eindelijk beginnen. Op een zonnige winterdag in November stapten wij op het vliegtuig om in twee maanden Thailand en Laos door te reizen en voor onbepaalde tijd naar Australië te gaan.

Inmiddels zijn we al bijna een half jaar verder en terwijl we dit schrijven rijden we met onze campervan Sunny door het prachtige Queensland, Australië.

We hadden allebei altijd al de droom om vóór het “huisje, boompje, beestje” langere tijd op reis te gaan. Tom: ‘Na mijn reis en Engelse studie in Canada wist ik zeker dat ik meer van de wereld wilde zien’. Kim: ‘Bij ons zit het reizen in de familie. Vanaf mijn twaalfde reisden ik met mijn ouders, broertje en zusje voor drie maanden door Nieuw-Zeeland, drie maanden door Europa en hebben wij uiteindelijk nog zeven maanden in Tsjechië gewoond. Mijn zusje heeft inmiddels drie maanden werk in Spanje achter de rug en mijn broertje acht maanden Australië en is momenteel met een reis bezig door Nieuw-Zeeland en zal over drie maanden vertrekken richting Amerika waar hij voor onbepaalde tijd gaat werken.’

Naast bewondering voor de droom die je najaagt heb je natuurlijk ook altijd mensen die het niet begrijpen. Die niet snappen dat je al je spaargeld in een reis stopt in plaats van in een huis. Dat je al je zekerheden opzegt in Nederland en er op de bonnefooi vandoor gaat, we zien het allemaal wel. Natuurlijk is het spannend en hebben we inmiddels de leeftijd dat de meeste van onze leeftijdsgenoten gesetteld zijn, misschien wel getrouwd of al een kindje hebben. Maar dat hield ons er niet van onze droom na te jagen. Uiteindelijk leef jij je eigen leven.

Dus, als ook jij graag op reis wilt maar niet durft, je bang bent je zekerheden in Nederland op te zeggen. Bedenk dan dat het altijd weer op z’n pootjes terecht komt. Kim: ‘Dat heb ik zelf ervaren toen mensen commentaar hadden op het feit dat mijn ouders ons voor langere tijd mee op reis namen. Toen we terug kwamen was alles nog hetzelfde alleen wij waren duizend ervaringen rijker’.

Blijf een ding altijd onthouden: je hebt maar een leven, verspil je tijd dus niet door zorgen te maken over dingen die niet werkelijk belangrijk zijn.

Alles kan als jij het laat gebeuren!

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ochtendmens, sportgek, houdt van mensen, koffie en echte gesprekken.

Willemijn.
Coach. Schrijfster. Levensgenieter.

7 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Lief voor je Leif. Toen nog als hobby, ik wilde graag iets van mezelf delen met de wereld. Inmiddels staan er +400 blogs online en draait deze plek allang niet meer om mij maar veelal om jou. Het is een platform geworden waar je uren kunt lezen en altijd weer met een goed (of beter) gevoel vandaan gaat. Waar je inspiratie maar ook tips en tools kunt opdoen, herkenning kunt lezen, waar je je gezien en gehoord voelt en aangemoedigd wordt in welk proces je dan ook zit. Nog steeds kan ik intens blij worden van het schrijven van een blog vanuit pure inspiratie. Dit zal ik dan ook zeker blijven doen!

Meer over mij!

De inspiratiemail

Verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif?

Yes dat wil ik!

En elke twee weken een mail in je inbox met liefdevolle reminders, persoonlijke verhalen, overdenkingen en tips en tools op het gebied van zelfontwikkeling, zelfliefde en het innerlijk kind werk? Je wordt zo ook meteen op de hoogte gehouden van fijne acties, nieuwe cursussen en de challenges die ik regelmatig organiseer!

FREE DOWNLOAD

Put Some Sort of Related Freebie Here

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts.

Wil je verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif? Meld je aan voor de tweewekelijkse inspiratiemail!Aanmelden