fbpx

Blogs

Vere: stepping into your authentic light

De blog van Lief voor je Leif is een plek waar je uren kunt lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei in het algemeen. Waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling! Veel leesplezier!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

EEN NIEUWE LEEFSTIJL ONTWIKKELEN

Ik wil bloeien!

Met deze heerlijk inspirerende cursus die helemaal in het teken staat van een gezonde, bewuste én gelukkige leefstijl heb je alle tools in handen om nieuwe routines en gewoonten te gaan ontwikkelen zodat je die gezonde, fitte, energieke, zelfverzekerde, ontspannen en succesvolle versie van jezelf kunt zijn!

nieuw!

Vere verteld in deze blog over de bijzondere reis die ze maakte. Van diep graven, zoekende zijn, opkruipen uit een burn-out, naar het naar binnen keren, voelen wie ze echt is, en met het naar buiten komen van haar missie; een online business waar ze vrouwen ondersteunt en inspireert om volledig in hun kracht te gaan staan, oude patronen te doorbreken, open te staan voor hun succes en een ‘nieuw’ verhaal te creëren voor hun leven.

Vere: ‘Stepping into your authentic light’; het is zo’n prachtige zin, eentje die mijn proces van de afgelopen maanden compleet belichaamt. Minder dan een jaar geleden stond ik op het punt in mijn leven dat ik wist dat er iets in mij zat wat groots naar buiten wilde komen. Ik wist welke richting ik op wilde met mijn leven, en met het bedrijf dat ik in mijn visioenen voor ogen had. Maar ik had werkelijk geen idee ‘hoe’ ik dit precies kon gaan creëren, ‘hoe’ ik dit vorm ging geven en ‘hoe’ ik dit op kon gaan bouwen. Far did I know…dat groei zo snel kan gaan als je jezelf opent voor groei en de wonderlijke support van het universum. Als je zegt: ‘oké, I’m all in, I’m open for guidance, support and growth.’ Ik was al jaren bekend met de werking van de Law of Attraction, bewandelde een diep spiritueel pad, had een hoop rotzooi in mijzelf opgeruimd en was nog maar net verhuisd naar een nieuwe stad toen mijn balletje begon te rollen…

De jaren hiervoor stonden in het teken van diep graven, zoekende zijn, opkruipen uit een burn-out, maar ook van opruimen, naar binnen keren, mijn eigen stem ontdekken en voelen wie ik nu werkelijk ben en wat ik wilde met mijn leven. Dit jaar stond in het teken van doen. Gaan. Naar buiten komen. Mijzelf laten zien. Durven te gaan voor wat mijn vision mij liet zien.

‘Hoe’ ik dit ging doen? Dat zou ik gaande weg wel uit gaan vinden.

Mijn visioen; vrouwen inspireren en ondersteunen om volledig in hun potentieel te gaan staan
Ik besloot mij toe te wijden aan een eager self study in de Law of Attraction, en deze volledig toe te gaan passen op mijn ‘vision’ dat ik voor ogen had. Een online business waar ik vrouwen ondersteun en inspireer om volledig in hun potentieel te gaan staan, oude patronen te doorbreken, open te staan voor hun succes, en een ‘nieuw’ verhaal te creëren voor hun leven. Een nieuw verhaal gebaseerd op innerlijke guidance, intuïtie, voldoening en whispers from the soul. Een nieuw verhaal dat níet gebaseerd is op de oude modellen van succes, maar gebouwd op vertrouwen, liefde, intuïtie en een onwankelbaar geloof om je dromen werkelijkheid te laten worden.

Het visioen wat ik voor mij had, wat ik wilde delen met de wereld, was zo sterk dat het bijna was alsof ik getrokken werd door iets groters dan mijzelf. Iets van buitenaf, alsof ik niet anders kon dan luisteren naar deze innerlijke stem die mij vertelde dit naar buiten te gaan brengen. Hoe meer ik eraan toegaf, hoe meer ik zakte in mijn meditaties en contact maakte met mijn intuïtie, vragend wat mijn visioen nu precies moest worden, waarom het bij mij aan kwam waaien. Ik kreeg meer en meer zicht op de stappen die ik mocht nemen, als het bewerken van een beeld werd mijn visioen, mijn business, steeds meer een realiteit. Vertrouwend op mijn innerlijke stem, de stem die ik steeds hoorde in momenten van stilte, nam ik stappen. Opnieuw en opnieuw. Steeds uit mijn comfortzone, waardoor het voelde alsof de grond onder mijn voeten hevig aan het wiebelen was.

Innerlijke criticus 
En ja, ook ik heb vaak gedacht ‘wat ben ik in godsnaam aan het doen, waar ben ik in bezeild geraakt. Ik ga terug. Dit kan ik niet’. Mijn inner critic noem ik tegenwoordig mijn ‘meangirl’ op mijn schouder. En ja, mijn meangirl komt nog vrijwel wekelijks om de hoek kijken. Zij die mij verteld dat ik het niet kan, dat het gek is wat ik doe. Zij die afvraagt wie er nu ooit naar mijn podcast zal luisteren, of mijn boek zal lezen. Zij die mij vraagt of ik wel inspirerend genoeg ben, zij die zegt dat het mij nooit gaat lukken fulltime online onderneemster te zijn. De twijfel, de angst en de aanwezigheid van deze meangirl zullen er altijd zijn. Er zijn nog steeds dagen, zoals bijvoorbeeld dit weekend nog, waarin ik flink in strijd ben met mijn meangirl. Met name wanneer ik opnieuw mijn woorden de wereld in breng, iets doe wat buiten mijn comfortzone is, wanneer ik mijn ebook laat zien, of een podcast de wereld in slinger.

Verlangen groter dan angst
Ondanks de terugkerende meangirl bleef en blijft het mij vooruit trekken, alsof er iets buiten mij is wat mij voortstuwt. Iets waarin alles in mij groots NEE zei tegen terugkeren naar een vaste baan. Tegen alles wat ik de afgelopen maanden had opgezegd. Mijn toen nog yoga lessen, vast inkomen, zekerheid. Het verlangen naar ultieme vrijheid, mentaal, in tijd, en financieel, dreef mij iedere dag op weg, een verlangen zo sterk dat ik hiervoor alles wilde doen om het tot realiteit te maken. Het vraagt mij iedere dag terug te keren naar het vertrouwen in mijzelf, de liefde die ik heb voor het leven, mijn werk, mijn passie en het verlangen om anderen op weg te helpen in het creëren van ultieme vrijheid. Meditatie, ademhalingsoefeningen, het bijhouden van een journal, dagelijks mijn dankbaarheid uiten en mijzelf omringen met gelijkgestemden onderneemsters hebben mij hierin onwijs geholpen, en nog steeds is dit iets waar ik dagelijks aan vasthoud om bij mijzelf te blijven.

Vere Soul Empowerment
Zo is dag bij dag de nieuwe vorm van Vere Soul Empowerment ontstaan. Een vision dat tot leven is gebracht, een vision dat voor mij staat voor het werken van binnen naar buiten, voor het teweeg brengen van verandering, beginnend bij onszelf en zo uiteindelijk in de samenleving.
Ik geloof erin dat we leven in een hele bijzondere tijd, waarin steeds meer bewustzijn op gang komt. Bewustzijn van onszelf, bewustzijn van onze aarde, bewustzijn van ons gedrag, gedachtes, maar vooral ook de patronen die wij alsmaar overnemen van onze vorige generaties. Met Soul Empowerment wil ik hier graag ook verandering in brengen. Met name vrouwen laten inzien en het vertrouwen geven dat het veilig en oké is om een ander verhaal te kiezen, een ander verhaal dan je familie, je voorouders of de maatschappij. We hebben allemaal verhalen in ons rugzakje zitten, ons geld verhaal, ons werkverhaal… noem maar op. Een verhaal waarin jij de keuze hebt het bij je te dragen, of ervoor te kiezen het los te laten en een nieuw verhaal voor je zelf te schrijven. Het schrijven van deze nieuwe levensverhalen is voor mij waar Soul Empowerment echt om gaat. Het leven van binnen naar buiten, vanuit je volledige zijn, je pure authentieke ik. Niets vind ik mooier dan mensen die volledig voor zichzelf staan, die keuzes durven maken, en zichzelf durven laten zien vanuit kwetsbaarheid, een verlangen naar groei en het stappen in je volledige potentieel.

Iedere avond als ik ga slapen ben ik mijzelf onwijs dankbaar dat ik deze stappen heb durven zetten, mijzelf heb losgewerkt van de standaard paden van ‘succes’, mijn gevoel heb gevolgd en nog iedere dag hiernaar handel. Vanuit deze intentie ben ik ook mijn E-Course, Open Up To Your Soul Success gaan creëren en is ook mijn E-book Unlock Your Souls Calling ontstaan. Beide de wereld in gebracht om vrouwen zoals jij en ik te helpen en inspireren op het pad van het volgen van je hart en hiermee jouw ultieme leven te creëren.

Mijn boodschap voor vandaag; voel je dat er iets in je zit dat naar buiten wil komen… breng het naar buiten! Begin vandaag. Zet een stap. Vertrouw en geef je over aan de guidence van het universum.

Liefs, Vere

Meer info over Vere Soul Empowerment vind je op de website!

Vere verteld in deze blog over de bijzondere reis die ze maakte. Van diep graven, zoekende zijn, opkruipen uit een burn-out, naar het naar binnen keren, voelen wie ze echt is, en met het naar buiten komen van haar missie; een online business waar ze vrouwen ondersteunt en inspireert om volledig in hun kracht te gaan staan, oude patronen te doorbreken, open te staan voor hun succes en een ‘nieuw’ verhaal te creëren voor hun leven.

Vere: ‘Stepping into your authentic light’; het is zo’n prachtige zin, eentje die mijn proces van de afgelopen maanden compleet belichaamt. Minder dan een jaar geleden stond ik op het punt in mijn leven dat ik wist dat er iets in mij zat wat groots naar buiten wilde komen. Ik wist welke richting ik op wilde met mijn leven, en met het bedrijf dat ik in mijn visioenen voor ogen had. Maar ik had werkelijk geen idee ‘hoe’ ik dit precies kon gaan creëren, ‘hoe’ ik dit vorm ging geven en ‘hoe’ ik dit op kon gaan bouwen. Far did I know…dat groei zo snel kan gaan als je jezelf opent voor groei en de wonderlijke support van het universum. Als je zegt: ‘oké, I’m all in, I’m open for guidance, support and growth.’ Ik was al jaren bekend met de werking van de Law of Attraction, bewandelde een diep spiritueel pad, had een hoop rotzooi in mijzelf opgeruimd en was nog maar net verhuisd naar een nieuwe stad toen mijn balletje begon te rollen…

De jaren hiervoor stonden in het teken van diep graven, zoekende zijn, opkruipen uit een burn-out, maar ook van opruimen, naar binnen keren, mijn eigen stem ontdekken en voelen wie ik nu werkelijk ben en wat ik wilde met mijn leven. Dit jaar stond in het teken van doen. Gaan. Naar buiten komen. Mijzelf laten zien. Durven te gaan voor wat mijn vision mij liet zien.

‘Hoe’ ik dit ging doen? Dat zou ik gaande weg wel uit gaan vinden.

Mijn visioen; vrouwen inspireren en ondersteunen om volledig in hun potentieel te gaan staan
Ik besloot mij toe te wijden aan een eager self study in de Law of Attraction, en deze volledig toe te gaan passen op mijn ‘vision’ dat ik voor ogen had. Een online business waar ik vrouwen ondersteun en inspireer om volledig in hun potentieel te gaan staan, oude patronen te doorbreken, open te staan voor hun succes, en een ‘nieuw’ verhaal te creëren voor hun leven. Een nieuw verhaal gebaseerd op innerlijke guidance, intuïtie, voldoening en whispers from the soul. Een nieuw verhaal dat níet gebaseerd is op de oude modellen van succes, maar gebouwd op vertrouwen, liefde, intuïtie en een onwankelbaar geloof om je dromen werkelijkheid te laten worden.

Het visioen wat ik voor mij had, wat ik wilde delen met de wereld, was zo sterk dat het bijna was alsof ik getrokken werd door iets groters dan mijzelf. Iets van buitenaf, alsof ik niet anders kon dan luisteren naar deze innerlijke stem die mij vertelde dit naar buiten te gaan brengen. Hoe meer ik eraan toegaf, hoe meer ik zakte in mijn meditaties en contact maakte met mijn intuïtie, vragend wat mijn visioen nu precies moest worden, waarom het bij mij aan kwam waaien. Ik kreeg meer en meer zicht op de stappen die ik mocht nemen, als het bewerken van een beeld werd mijn visioen, mijn business, steeds meer een realiteit. Vertrouwend op mijn innerlijke stem, de stem die ik steeds hoorde in momenten van stilte, nam ik stappen. Opnieuw en opnieuw. Steeds uit mijn comfortzone, waardoor het voelde alsof de grond onder mijn voeten hevig aan het wiebelen was.

Innerlijke criticus 
En ja, ook ik heb vaak gedacht ‘wat ben ik in godsnaam aan het doen, waar ben ik in bezeild geraakt. Ik ga terug. Dit kan ik niet’. Mijn inner critic noem ik tegenwoordig mijn ‘meangirl’ op mijn schouder. En ja, mijn meangirl komt nog vrijwel wekelijks om de hoek kijken. Zij die mij verteld dat ik het niet kan, dat het gek is wat ik doe. Zij die afvraagt wie er nu ooit naar mijn podcast zal luisteren, of mijn boek zal lezen. Zij die mij vraagt of ik wel inspirerend genoeg ben, zij die zegt dat het mij nooit gaat lukken fulltime online onderneemster te zijn. De twijfel, de angst en de aanwezigheid van deze meangirl zullen er altijd zijn. Er zijn nog steeds dagen, zoals bijvoorbeeld dit weekend nog, waarin ik flink in strijd ben met mijn meangirl. Met name wanneer ik opnieuw mijn woorden de wereld in breng, iets doe wat buiten mijn comfortzone is, wanneer ik mijn ebook laat zien, of een podcast de wereld in slinger.

Verlangen groter dan angst
Ondanks de terugkerende meangirl bleef en blijft het mij vooruit trekken, alsof er iets buiten mij is wat mij voortstuwt. Iets waarin alles in mij groots NEE zei tegen terugkeren naar een vaste baan. Tegen alles wat ik de afgelopen maanden had opgezegd. Mijn toen nog yoga lessen, vast inkomen, zekerheid. Het verlangen naar ultieme vrijheid, mentaal, in tijd, en financieel, dreef mij iedere dag op weg, een verlangen zo sterk dat ik hiervoor alles wilde doen om het tot realiteit te maken. Het vraagt mij iedere dag terug te keren naar het vertrouwen in mijzelf, de liefde die ik heb voor het leven, mijn werk, mijn passie en het verlangen om anderen op weg te helpen in het creëren van ultieme vrijheid. Meditatie, ademhalingsoefeningen, het bijhouden van een journal, dagelijks mijn dankbaarheid uiten en mijzelf omringen met gelijkgestemden onderneemsters hebben mij hierin onwijs geholpen, en nog steeds is dit iets waar ik dagelijks aan vasthoud om bij mijzelf te blijven.

Vere Soul Empowerment
Zo is dag bij dag de nieuwe vorm van Vere Soul Empowerment ontstaan. Een vision dat tot leven is gebracht, een vision dat voor mij staat voor het werken van binnen naar buiten, voor het teweeg brengen van verandering, beginnend bij onszelf en zo uiteindelijk in de samenleving.
Ik geloof erin dat we leven in een hele bijzondere tijd, waarin steeds meer bewustzijn op gang komt. Bewustzijn van onszelf, bewustzijn van onze aarde, bewustzijn van ons gedrag, gedachtes, maar vooral ook de patronen die wij alsmaar overnemen van onze vorige generaties. Met Soul Empowerment wil ik hier graag ook verandering in brengen. Met name vrouwen laten inzien en het vertrouwen geven dat het veilig en oké is om een ander verhaal te kiezen, een ander verhaal dan je familie, je voorouders of de maatschappij. We hebben allemaal verhalen in ons rugzakje zitten, ons geld verhaal, ons werkverhaal… noem maar op. Een verhaal waarin jij de keuze hebt het bij je te dragen, of ervoor te kiezen het los te laten en een nieuw verhaal voor je zelf te schrijven. Het schrijven van deze nieuwe levensverhalen is voor mij waar Soul Empowerment echt om gaat. Het leven van binnen naar buiten, vanuit je volledige zijn, je pure authentieke ik. Niets vind ik mooier dan mensen die volledig voor zichzelf staan, die keuzes durven maken, en zichzelf durven laten zien vanuit kwetsbaarheid, een verlangen naar groei en het stappen in je volledige potentieel.

Iedere avond als ik ga slapen ben ik mijzelf onwijs dankbaar dat ik deze stappen heb durven zetten, mijzelf heb losgewerkt van de standaard paden van ‘succes’, mijn gevoel heb gevolgd en nog iedere dag hiernaar handel. Vanuit deze intentie ben ik ook mijn E-Course, Open Up To Your Soul Success gaan creëren en is ook mijn E-book Unlock Your Souls Calling ontstaan. Beide de wereld in gebracht om vrouwen zoals jij en ik te helpen en inspireren op het pad van het volgen van je hart en hiermee jouw ultieme leven te creëren.

Mijn boodschap voor vandaag; voel je dat er iets in je zit dat naar buiten wil komen… breng het naar buiten! Begin vandaag. Zet een stap. Vertrouw en geef je over aan de guidence van het universum.

Liefs, Vere

Meer info over Vere Soul Empowerment vind je op de website!

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

De blog van Lief voor je Leif is een plek waar je uren kunt lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei in het algemeen. Waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling! Veel leesplezier!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

EEN NIEUWE LEEFSTIJL ONTWIKKELEN

Ik wil bloeien!

Met deze heerlijk inspirerende cursus die helemaal in het teken staat van een gezonde, bewuste én gelukkige leefstijl heb je alle tools in handen om nieuwe routines en gewoonten te gaan ontwikkelen zodat je die gezonde, fitte, energieke, zelfverzekerde, ontspannen en succesvolle versie van jezelf kunt zijn!

nieuw!

Ochtendmens, sportgek, lacht graag, houdt van mensen, zichzelf uitdagen, koffie en echte gesprekken.

Willemijn.
Coach. Schrijfster. Levensgenieter.

8 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Lief voor je Leif. Toen nog als hobby, ik wilde graag iets van mezelf delen met de wereld. Inmiddels staan er +400 blogs online en draait deze plek allang niet meer om mij maar veelal om jou. Het is een platform geworden waar je uren kunt lezen en altijd weer met een goed (of beter) gevoel vandaan gaat. Waar je inspiratie maar ook tips en tools kunt opdoen, herkenning kunt lezen, waar je je gezien en gehoord voelt en aangemoedigd wordt in welk proces je dan ook zit. Nog steeds kan ik intens blij worden van het schrijven van een blog vanuit pure inspiratie. Dit zal ik dan ook zeker blijven doen!

Meer over mij!