fbpx

Blogs

5 favoriete blogs vol inspiratie

De blog van Lief voor je Leif is een plek waar je uren kunt lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei in het algemeen. Waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling! Veel leesplezier!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

EEN NIEUWE LEEFSTIJL ONTWIKKELEN

Ik wil bloeien!

Met deze heerlijk inspirerende cursus die helemaal in het teken staat van een gezonde, bewuste én gelukkige leefstijl heb je alle tools in handen om nieuwe routines en gewoonten te gaan ontwikkelen zodat je die gezonde, fitte, energieke, zelfverzekerde, ontspannen en succesvolle versie van jezelf kunt zijn!

nieuw!

Mijn favoriete blogs op een rijtje! Blogs die qua onderwerpen misschien wel een klein beetje aansluiten bij Lief voor je Leif, maar ook blogs die mij in het dagelijks leven inspireren wat groener en bewuster te zijn, of juist om nog meer uit mijn dag te halen. In mijn vrije tijd probeer ik zo min mogelijk op een scherm te kijken, maar lezen vind ik heerlijk. Eens in de zoveel tijd struin ik mijn favoriete blogs af en daar geniet ik enorm van!

De groene meisjes 

Merel volg ik omdat ik haar toch wel gewoon bewonder. Ik ben geen hondstrouwe bezoeker (check misschien één keer per maand de blog), maar haar puurheid spat altijd zo van het scherm af! Het groener leven, meer bewustzijn voor onze planeet en ook de vegan lifestyle hebben altijd al mijn interesse gehad en ik doe hier dan zeker nuttige ideetjes op! Laatst schreef ze een ontzettend mooie blog over heimwee tijdens haar reizen, en ik kan het alleen maar waarderen als iemand zijn kwetsbaarheid toont. Het volgen waard!

Bedrock

Het artikel ‘We gaan graag op reis. Maar naar wat zijn we precies op zoek?’ werd mijn kennismaking met dit online magazine. Ik vind er vaak herkenning wat betreft de reis blogs, maar leer ook genoeg. BEDROCK is voor iedereen die gelooft dat je als mens nooit af bent, maar altijd in beweging en ontwikkeling blijft, zoals ze zelf zeggen. Fijne website om zo af en toe eens te bezoeken en uren rond te struinen en te lezen!

Mynd.nu

Misschien was het je al opgevallen, maar ik hou echt van websites die me aan het denken zetten en me aansporen dingen in het leven anders aan te pakken. Soms ben je je niet eens bewust van je eigen gedrag, totdat je een blog leest wat als een feest van herkenning is. Je kunt op die manier makkelijker jezelf onder de loep nemen en stilstaan bij wie je bent en wat je doet. Mynd zorgt daarnaast regelmatig bij mij voor een vette glimlach omdat hun insteek vaak heel erg positief is. Toen ik het artikel ‘14 dingen die gebeuren als je verliefd wordt op je leven (in plaats van op een persoon)‘ ging er een mini golfje van geluk door me heen. Want ja, ik ben ook best verliefd op mijn leven, en ik ben blij dat dat in deze volgorde gebeurd en niet andersom. Hartje voor Mynd! 

Moderne Hippies

Moderne hippies is je online toolkit voor een vrij, avontuurlijk en bewust leven. Je vind er super handige tips (welke dingen moet je weten als je naar Bali gaat, bijvoorbeeld. Had ik die maar gelezen;-), schrijven heel erg herkenbare en kwetsbare blogs (lees deze even als je als reiziger wat moeite hebt hier weer te landen), en weten je altijd wel op een manier enthousiast te maken of juist te raken. Leuke hotspots, tips voor events, mode&beauty dingetjes, kunst&cultuur: er zit altijd wel iets tussen wat je interesse wekt!

Reisjunk
Een reisblog kon natuurlijk niet achterblijven. Gewoon om eens weg te dromen over plekjes waar je het bestaan niet eens van wist. Om je horizon te verbreden, herkenning te vinden en jezelf te inspireren dat ticket gewoon te boeken:-). Wat ik dan wel weer grappig vind: ik heb nog nooit gegoogeld naar een bestemming, stippel niks uit en kies voornamelijk op gevoel. Maar wil je het anders doen en wel voorbereid op reis? Deze blog helpt je magische plekjes te vinden, geeft je tips voor je eerste backpack avontuur en voorziet je van handige info over het desbetreffende land. Ik moet deze site vooral niet te vaak bezoeken, want dan zit ik morgen weer in het vliegtuig vrees ik:-).

Heb jij nog leuke tips qua blogs en inspiratie?

Liefs!

Mijn favoriete blogs op een rijtje! Blogs die qua onderwerpen misschien wel een klein beetje aansluiten bij Lief voor je Leif, maar ook blogs die mij in het dagelijks leven inspireren wat groener en bewuster te zijn, of juist om nog meer uit mijn dag te halen. In mijn vrije tijd probeer ik zo min mogelijk op een scherm te kijken, maar lezen vind ik heerlijk. Eens in de zoveel tijd struin ik mijn favoriete blogs af en daar geniet ik enorm van!

De groene meisjes 

Merel volg ik omdat ik haar toch wel gewoon bewonder. Ik ben geen hondstrouwe bezoeker (check misschien één keer per maand de blog), maar haar puurheid spat altijd zo van het scherm af! Het groener leven, meer bewustzijn voor onze planeet en ook de vegan lifestyle hebben altijd al mijn interesse gehad en ik doe hier dan zeker nuttige ideetjes op! Laatst schreef ze een ontzettend mooie blog over heimwee tijdens haar reizen, en ik kan het alleen maar waarderen als iemand zijn kwetsbaarheid toont. Het volgen waard!

Bedrock

Het artikel ‘We gaan graag op reis. Maar naar wat zijn we precies op zoek?’ werd mijn kennismaking met dit online magazine. Ik vind er vaak herkenning wat betreft de reis blogs, maar leer ook genoeg. BEDROCK is voor iedereen die gelooft dat je als mens nooit af bent, maar altijd in beweging en ontwikkeling blijft, zoals ze zelf zeggen. Fijne website om zo af en toe eens te bezoeken en uren rond te struinen en te lezen!

Mynd.nu

Misschien was het je al opgevallen, maar ik hou echt van websites die me aan het denken zetten en me aansporen dingen in het leven anders aan te pakken. Soms ben je je niet eens bewust van je eigen gedrag, totdat je een blog leest wat als een feest van herkenning is. Je kunt op die manier makkelijker jezelf onder de loep nemen en stilstaan bij wie je bent en wat je doet. Mynd zorgt daarnaast regelmatig bij mij voor een vette glimlach omdat hun insteek vaak heel erg positief is. Toen ik het artikel ‘14 dingen die gebeuren als je verliefd wordt op je leven (in plaats van op een persoon)‘ ging er een mini golfje van geluk door me heen. Want ja, ik ben ook best verliefd op mijn leven, en ik ben blij dat dat in deze volgorde gebeurd en niet andersom. Hartje voor Mynd! 

Moderne Hippies

Moderne hippies is je online toolkit voor een vrij, avontuurlijk en bewust leven. Je vind er super handige tips (welke dingen moet je weten als je naar Bali gaat, bijvoorbeeld. Had ik die maar gelezen;-), schrijven heel erg herkenbare en kwetsbare blogs (lees deze even als je als reiziger wat moeite hebt hier weer te landen), en weten je altijd wel op een manier enthousiast te maken of juist te raken. Leuke hotspots, tips voor events, mode&beauty dingetjes, kunst&cultuur: er zit altijd wel iets tussen wat je interesse wekt!

Reisjunk
Een reisblog kon natuurlijk niet achterblijven. Gewoon om eens weg te dromen over plekjes waar je het bestaan niet eens van wist. Om je horizon te verbreden, herkenning te vinden en jezelf te inspireren dat ticket gewoon te boeken:-). Wat ik dan wel weer grappig vind: ik heb nog nooit gegoogeld naar een bestemming, stippel niks uit en kies voornamelijk op gevoel. Maar wil je het anders doen en wel voorbereid op reis? Deze blog helpt je magische plekjes te vinden, geeft je tips voor je eerste backpack avontuur en voorziet je van handige info over het desbetreffende land. Ik moet deze site vooral niet te vaak bezoeken, want dan zit ik morgen weer in het vliegtuig vrees ik:-).

Heb jij nog leuke tips qua blogs en inspiratie?

Liefs!

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

De blog van Lief voor je Leif is een plek waar je uren kunt lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei in het algemeen. Waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling! Veel leesplezier!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

EEN NIEUWE LEEFSTIJL ONTWIKKELEN

Ik wil bloeien!

Met deze heerlijk inspirerende cursus die helemaal in het teken staat van een gezonde, bewuste én gelukkige leefstijl heb je alle tools in handen om nieuwe routines en gewoonten te gaan ontwikkelen zodat je die gezonde, fitte, energieke, zelfverzekerde, ontspannen en succesvolle versie van jezelf kunt zijn!

nieuw!

Ochtendmens, sportgek, lacht graag, houdt van mensen, zichzelf uitdagen, koffie en echte gesprekken.

Willemijn.
Coach. Schrijfster. Levensgenieter.

8 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Lief voor je Leif. Toen nog als hobby, ik wilde graag iets van mezelf delen met de wereld. Inmiddels staan er +400 blogs online en draait deze plek allang niet meer om mij maar veelal om jou. Het is een platform geworden waar je uren kunt lezen en altijd weer met een goed (of beter) gevoel vandaan gaat. Waar je inspiratie maar ook tips en tools kunt opdoen, herkenning kunt lezen, waar je je gezien en gehoord voelt en aangemoedigd wordt in welk proces je dan ook zit. Nog steeds kan ik intens blij worden van het schrijven van een blog vanuit pure inspiratie. Dit zal ik dan ook zeker blijven doen!

Meer over mij!