In Bali at ik voor het eerst een poké bowl en sindsdien maak ik er thuis ook regelmatig eentje. Ik deel mijn favoriete recept met je!
- 50 gram sushirijst (quinoa of gewone rijst kan ook)
- 100 gram verse zalm
- 2 el sojasaus
- 1 el rijstazijn
- 1 el sesamolie
- Bosuitjes
- Sesamzaadjes
- Zeewier
- Mango
- Avocado
- Komkommer
- Radijsjes
- Rode kool
- Sojaboontjes
- Kook de rijst volgens de instructies en maak ondertussen de marinade voor de zalm van de soja saus, sesamolie en rijstazijn. Voeg wat sesamzaadjes en bosui toe en marineer hierin de zalm blokjes.
- Snijd ondertussen al je andere favoriete ingrediënten (ik gebruik meestal mango, zeewier, avocado, sojaboontjes en komkommer) doe wat sushi rijst onderin je kom, top af met de rest van de ingrediënten en verdeel de overgebleven marinade over je bowl.
- Eet smakelijk!
In Bali at ik voor het eerst een poké bowl en sindsdien maak ik er thuis ook regelmatig eentje. Ik deel mijn favoriete recept met je!
- 50 gram sushirijst (quinoa of gewone rijst kan ook)
- 100 gram verse zalm
- 2 el sojasaus
- 1 el rijstazijn
- 1 el sesamolie
- Bosuitjes
- Sesamzaadjes
- Zeewier
- Mango
- Avocado
- Komkommer
- Radijsjes
- Rode kool
- Sojaboontjes
- Kook de rijst volgens de instructies en maak ondertussen de marinade voor de zalm van de soja saus, sesamolie en rijstazijn. Voeg wat sesamzaadjes en bosui toe en marineer hierin de zalm blokjes.
- Snijd ondertussen al je andere favoriete ingrediënten (ik gebruik meestal mango, zeewier, avocado, sojaboontjes en komkommer) doe wat sushi rijst onderin je kom, top af met de rest van de ingrediënten en verdeel de overgebleven marinade over je bowl.
- Eet smakelijk!
+ show Comments
- Hide Comments
add a comment