fbpx

Reismeisje

Marieke ontdekt…

De blog van Lief voor je Leif is een plek waar je uren kunt lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei in het algemeen. Waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling! Veel leesplezier!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

EEN NIEUWE LEEFSTIJL ONTWIKKELEN

Ik wil bloeien!

Met deze heerlijk inspirerende cursus die helemaal in het teken staat van een gezonde, bewuste én gelukkige leefstijl heb je alle tools in handen om nieuwe routines en gewoonten te gaan ontwikkelen waardoor je je leven een positieve boost geeft en jij je anders (beter!) gaat voelen!

nieuw!

Hi!

Wat super leuk dat jullie op mijn eerste en hopelijk nog lang niet laatste blogje zijn beland. Ik ga af en toe een verhaaltje schrijven voor Lief voor je Leif over mijn leven op het prachtige Antilliaanse eiland Bonaire! Zal ik me eerst maar even voorstellen?:-)

Ik ben Marieke Blaauw, 20 jaar oud en sinds 16 februari 2016 woonachtig op Bonaire. Momenteel ben ik enorm zoekend naar mijn passie, mezelf en naar alle mooie dingen wat het leven te bieden heeft. Stiekem ben ik een beetje weg gevlucht uit Nederland. De eeuwige druk om te studeren en mezelf en anderen te overtreffen werd mij te veel. Daarom heb ik besloten om het koude kikkerlandje te verlaten en te vertrekken naar een warmere gemeente van Nederland!

Dus, toen heb ik alles in Nederland achter gelaten en ben ik vertrokken? Yes I did! Ik heb me uitgeschreven van mijn opleiding, ontslag genomen en werk gaan zoeken op Bonaire. Binnen no time had ik een job, heb ik mijn ticket geboekt en anderhalve maand later zat ik 8000 km verderop!

Ik moet eerlijk toegeven, de eerste maand hier was pittig. Na een weekend genieten van vrienden en familie viel het afscheid me zwaar. En daarna zat ik alleen op een eiland waar ik nog maar heel weinig mensen kende. Ik kreeg veel tijd om na te denken en dat is confronterend. Maar ik ben blij dat ik mezelf de kans heb gegeven. Ik heb het nodig. En nu, na anderhalve maand op het eiland, begint mijn leventje hier vorm te krijgen. Ik breng mijn dagen door met werken, kitesurfen, zwemmen, snorkelen, lezen en vooral met mezelf. En dat laatste is toch wel iets heel erg goeds. Want zodra je tevreden kan zijn met jezelf, met alleen zijn, met jezelf als beste vriend, dan heb je het héél erg goed voor elkaar!

Afgelopen week las ik het boek De Alchemist van Paulo Coelho (echt een aanrader trouwens). Een simpel zinnetje uit dit boek wat me enorm is bijgebleven:  “Als je je hart goed kent, zal het je nooit kunnen overvallen”.

Think about it!

Liefs en tot de volgende keer,

Marieke

Je kunt me volgen op Instagram!

[foogallery id=”1144″]

Hi!

Wat super leuk dat jullie op mijn eerste en hopelijk nog lang niet laatste blogje zijn beland. Ik ga af en toe een verhaaltje schrijven voor Lief voor je Leif over mijn leven op het prachtige Antilliaanse eiland Bonaire! Zal ik me eerst maar even voorstellen?:-)

Ik ben Marieke Blaauw, 20 jaar oud en sinds 16 februari 2016 woonachtig op Bonaire. Momenteel ben ik enorm zoekend naar mijn passie, mezelf en naar alle mooie dingen wat het leven te bieden heeft. Stiekem ben ik een beetje weg gevlucht uit Nederland. De eeuwige druk om te studeren en mezelf en anderen te overtreffen werd mij te veel. Daarom heb ik besloten om het koude kikkerlandje te verlaten en te vertrekken naar een warmere gemeente van Nederland!

Dus, toen heb ik alles in Nederland achter gelaten en ben ik vertrokken? Yes I did! Ik heb me uitgeschreven van mijn opleiding, ontslag genomen en werk gaan zoeken op Bonaire. Binnen no time had ik een job, heb ik mijn ticket geboekt en anderhalve maand later zat ik 8000 km verderop!

Ik moet eerlijk toegeven, de eerste maand hier was pittig. Na een weekend genieten van vrienden en familie viel het afscheid me zwaar. En daarna zat ik alleen op een eiland waar ik nog maar heel weinig mensen kende. Ik kreeg veel tijd om na te denken en dat is confronterend. Maar ik ben blij dat ik mezelf de kans heb gegeven. Ik heb het nodig. En nu, na anderhalve maand op het eiland, begint mijn leventje hier vorm te krijgen. Ik breng mijn dagen door met werken, kitesurfen, zwemmen, snorkelen, lezen en vooral met mezelf. En dat laatste is toch wel iets heel erg goeds. Want zodra je tevreden kan zijn met jezelf, met alleen zijn, met jezelf als beste vriend, dan heb je het héél erg goed voor elkaar!

Afgelopen week las ik het boek De Alchemist van Paulo Coelho (echt een aanrader trouwens). Een simpel zinnetje uit dit boek wat me enorm is bijgebleven:  “Als je je hart goed kent, zal het je nooit kunnen overvallen”.

Think about it!

Liefs en tot de volgende keer,

Marieke

Je kunt me volgen op Instagram!

[foogallery id=”1144″]

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

De blog van Lief voor je Leif is een plek waar je uren kunt lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei in het algemeen. Waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling! Veel leesplezier!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

EEN NIEUWE LEEFSTIJL ONTWIKKELEN

Ik wil bloeien!

Met deze heerlijk inspirerende cursus die helemaal in het teken staat van een gezonde, bewuste én gelukkige leefstijl heb je alle tools in handen om nieuwe routines en gewoonten te gaan ontwikkelen waardoor je je leven een positieve boost geeft en jij je anders (beter!) gaat voelen!

nieuw!

Ochtendmens, sportgek, lacht graag, houdt van mensen, zichzelf uitdagen, koffie en echte gesprekken.

Willemijn.
Coach. Schrijfster. Levensgenieter.

8 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Lief voor je Leif. Toen nog als hobby, ik wilde graag iets van mezelf delen met de wereld. Inmiddels staan er +400 blogs online en draait deze plek allang niet meer om mij maar veelal om jou. Het is een platform geworden waar je uren kunt lezen en altijd weer met een goed (of beter) gevoel vandaan gaat. Waar je inspiratie maar ook tips en tools kunt opdoen, herkenning kunt lezen, waar je je gezien en gehoord voelt en aangemoedigd wordt in welk proces je dan ook zit. Nog steeds kan ik intens blij worden van het schrijven van een blog vanuit pure inspiratie. Dit zal ik dan ook zeker blijven doen!

Meer over mij!