fbpx

inspiratiemail

YES! GRAAG!

Persoonlijk

Niet alles is wat het lijkt

Ik ben
Willemijn

Op de Lief voor je Leif blog kun je uren lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei en zelfontwikkeling in het algemeen. Een plek waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, waar je herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling en groei!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

Lief voor je Leif gets personal. Want het is heel leuk om blogjes te lezen van inspirerende vrouwen, om lekkere recepten voorbij te zien komen of onze blije video’s, maar niet alles is wat het lijkt. Achter de blog gaan échte mensen schuil, met ieder hun eigen worstelingen. Daarom een persoonlijke blog van mij, Willemijn.

Lief voor je Leif, als ik eerlijk ben dan is mijn lijf me over het algemeen niet heel dankbaar. Echt heel lief voor mijn lijf ben ik namelijk de laatste jaren gewoon nooit echt geweest. Ik was streng en obsessief. Heel veel sporten en heel erg gezond eten. Niet weinig eten, maar wel heel strikt. Totdat ik verhuisde naar de grote stad, en mijn eetpatroon wat losser werd. Veel terrasjes, uit eten en avondjes uit. Ik genoot van alles, maar mijn lichaam genoot niet mee. Dat was alleen groenvoer gewend, en stribbelde dagelijks tegen.

Toen ik afgelopen zomer mijn droombaan vond in de gezondheidsbranche viel alles op z’n plek. Ik vond een gezonde balans en een eetpatroon waarbij ik me prettig voelde. Of toch niet? Ik wilde niet meer uit eten omdat mijn lijf niet goed reageerde op gluten, drankjes dronk ik ook niet want ik kreeg hoofdpijn van de suikers, en zo was er altijd wat. Gewoon omdat ik een té lange tijd beperkt had gegeten, was er op een bepaald moment maar weinig wat ik nog kon verdragen. En dat was niet het enige: ik werkte veel teveel, at te weinig door alle drukte en balanceerde op het randje van uitputting.

Aan die periode kwam in januari een eind toen mijn contract niet verlengd werd. En weer zette ik mezelf niet op nummer 1. Ik sliep niet en kreeg van ellende geen hap door mijn keel. Geestelijk stond ik ook niet stil bij wat voor ingrijpends er gebeurd was, ik wilde alleen maar door. Door, voor wie eigenlijk? Om mezelf te bewijzen? Dat ik het allemaal wel kon? Ik flanste voor de blog het ene recept na het andere in elkaar, probeerde er wel wat van te eten, maar het leek of mijn maag vol zat met stenen. Ik sportte trouw, maar voedde mijn lichaam absoluut niet. ‘s middags om 4 uur dacht ik vaak voor het eerst aan eten. Mijn lijf is van slag en het wordt tijd dat ik er weer voor ga zorgen. Lief voor je Leif is mijn houvast. Ik wil goed voor mezelf zorgen, niet alleen in de vorm van voeding, maar ook door meer rust te nemen en niet altijd maar door te blijven gaan. Ik neem jullie mee op die reis. Op weg naar meer balans.

Liefs

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

 1. Je ex buurmeisje schreef:

  Mooi geschreven Wil! Je bent een topper.

 2. Meid, ik stuur je een virtuele knuffel! Zal ik een keertje jouw kant opkomen om m “live” te kunnen geven? Via Facebook stuur ik je een opbeurende quote.
  Liefs, Joanna

 3. Jessie schreef:

  Jeetje, ik vind het nogal een heftig verhaal. EN ik ben heel benieuwd hoe je deze slag gaat winnen. Ik zal je zeker met veel interesse volgen.

 4. Nina schreef:

  Mooi en sterk verhaal! EN dan ook lief voor jezelf zijn als je een dag géén sapje drinkt 🙂
  Heel herkenbaar verhaal voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ochtendmens, sportgek, houdt van mensen, koffie en echte gesprekken.

Willemijn.
Coach. Schrijfster. Levensgenieter.

7 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Lief voor je Leif. Toen nog als hobby, ik wilde graag iets van mezelf delen met de wereld. Inmiddels staan er +400 blogs online en draait deze plek allang niet meer om mij maar veelal om jou. Het is een platform geworden waar je uren kunt lezen en altijd weer met een goed (of beter) gevoel vandaan gaat. Waar je inspiratie maar ook tips en tools kunt opdoen, herkenning kunt lezen, waar je je gezien en gehoord voelt en aangemoedigd wordt in welk proces je dan ook zit. Nog steeds kan ik intens blij worden van het schrijven van een blog vanuit pure inspiratie. Dit zal ik dan ook zeker blijven doen!

Meer over mij!

De inspiratiemail

Verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif?

Yes dat wil ik!

En elke twee weken een mail in je inbox met liefdevolle reminders, persoonlijke verhalen, overdenkingen en tips en tools op het gebied van zelfontwikkeling, zelfliefde en het innerlijk kind werk? Je wordt zo ook meteen op de hoogte gehouden van fijne acties, nieuwe cursussen en de challenges die ik regelmatig organiseer!

FREE DOWNLOAD

Put Some Sort of Related Freebie Here

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts.

Wil je verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif? Meld je aan voor de tweewekelijkse inspiratiemail!Aanmelden