fbpx

De blog van Lief voor je Leif is een plek waar je uren kunt lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei in het algemeen. Waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling! Veel leesplezier!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

EEN NIEUWE LEEFSTIJL ONTWIKKELEN

Ik wil bloeien!

Met deze heerlijk inspirerende cursus die helemaal in het teken staat van een gezonde, bewuste én gelukkige leefstijl heb je alle tools in handen om nieuwe routines en gewoonten te gaan ontwikkelen zodat je die gezonde, fitte, energieke, zelfverzekerde, ontspannen en succesvolle versie van jezelf kunt zijn!

nieuw!

In Bali at ik voor het eerst een poké bowl en sindsdien maak ik er thuis ook regelmatig eentje. Ik deel mijn favoriete recept met je!

Wat heb je nodig voor een bowl? (kies zelf je favoriete ingrediënten)
  • 50 gram sushirijst (quinoa of gewone rijst kan ook)
  • 100 gram verse zalm
  • 2 el sojasaus
  • 1 el rijstazijn
  • 1 el sesamolie
  • Bosuitjes
  • Sesamzaadjes
  • Zeewier
  • Mango
  • Avocado
  • Komkommer
  • Radijsjes
  • Rode kool
  • Sojaboontjes
Bereidingswijze:
  1. Kook de rijst volgens de instructies en maak ondertussen de marinade voor de zalm van de soja saus, sesamolie en rijstazijn. Voeg wat sesamzaadjes en bosui toe en marineer hierin de zalm blokjes.
  2. Snijd ondertussen al je andere favoriete ingrediënten (ik gebruik meestal mango, zeewier, avocado, sojaboontjes en komkommer) doe wat sushi rijst onderin je kom, top af met de rest van de ingrediënten en verdeel de overgebleven marinade over je bowl.
  3. Eet smakelijk!

In Bali at ik voor het eerst een poké bowl en sindsdien maak ik er thuis ook regelmatig eentje. Ik deel mijn favoriete recept met je!

Wat heb je nodig voor een bowl? (kies zelf je favoriete ingrediënten)
  • 50 gram sushirijst (quinoa of gewone rijst kan ook)
  • 100 gram verse zalm
  • 2 el sojasaus
  • 1 el rijstazijn
  • 1 el sesamolie
  • Bosuitjes
  • Sesamzaadjes
  • Zeewier
  • Mango
  • Avocado
  • Komkommer
  • Radijsjes
  • Rode kool
  • Sojaboontjes
Bereidingswijze:
  1. Kook de rijst volgens de instructies en maak ondertussen de marinade voor de zalm van de soja saus, sesamolie en rijstazijn. Voeg wat sesamzaadjes en bosui toe en marineer hierin de zalm blokjes.
  2. Snijd ondertussen al je andere favoriete ingrediënten (ik gebruik meestal mango, zeewier, avocado, sojaboontjes en komkommer) doe wat sushi rijst onderin je kom, top af met de rest van de ingrediënten en verdeel de overgebleven marinade over je bowl.
  3. Eet smakelijk!

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

De blog van Lief voor je Leif is een plek waar je uren kunt lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei in het algemeen. Waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling! Veel leesplezier!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

EEN NIEUWE LEEFSTIJL ONTWIKKELEN

Ik wil bloeien!

Met deze heerlijk inspirerende cursus die helemaal in het teken staat van een gezonde, bewuste én gelukkige leefstijl heb je alle tools in handen om nieuwe routines en gewoonten te gaan ontwikkelen zodat je die gezonde, fitte, energieke, zelfverzekerde, ontspannen en succesvolle versie van jezelf kunt zijn!

nieuw!

Ochtendmens, sportgek, lacht graag, houdt van mensen, zichzelf uitdagen, koffie en echte gesprekken.

Willemijn.
Coach. Schrijfster. Levensgenieter.

8 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Lief voor je Leif. Toen nog als hobby, ik wilde graag iets van mezelf delen met de wereld. Inmiddels staan er +400 blogs online en draait deze plek allang niet meer om mij maar veelal om jou. Het is een platform geworden waar je uren kunt lezen en altijd weer met een goed (of beter) gevoel vandaan gaat. Waar je inspiratie maar ook tips en tools kunt opdoen, herkenning kunt lezen, waar je je gezien en gehoord voelt en aangemoedigd wordt in welk proces je dan ook zit. Nog steeds kan ik intens blij worden van het schrijven van een blog vanuit pure inspiratie. Dit zal ik dan ook zeker blijven doen!

Meer over mij!