In Australië at ik voor het eerst de combinatie van chiapudding met kokosyoghurt. Zo ontzettend lekker! Ik maakte er in dit recept mijn eigen versie van, ook omdat ik graag altijd iets van groen toevoeg aan mijn ontbijt. Dé tip in dit recept is bevroren fruit, dat maakt de bowl lekker fris en zomers.
- Halve avocado
- 1 halve (rijpe) banaan
- 150 gram bevroren ananas of mango
- 100 ml kokosmelk
- 3 el chiazaad
- Toppings: frambozen, passievrucht, aardbeien
- Laat de chiazaad van tevoren een nachtje wellen in de kokosmelk zodat er een soort van papje ontstaat.
- Doe de avocado, het bevroren fruit en de banaan in de blender en mix tot een gladde smoothie (iets dikker van textuur).
- Doe de smoothie in je kom, voeg de chiapudding toe en maak af met je favoriete toppings!
In Australië at ik voor het eerst de combinatie van chiapudding met kokosyoghurt. Zo ontzettend lekker! Ik maakte er in dit recept mijn eigen versie van, ook omdat ik graag altijd iets van groen toevoeg aan mijn ontbijt. Dé tip in dit recept is bevroren fruit, dat maakt de bowl lekker fris en zomers.
- Halve avocado
- 1 halve (rijpe) banaan
- 150 gram bevroren ananas of mango
- 100 ml kokosmelk
- 3 el chiazaad
- Toppings: frambozen, passievrucht, aardbeien
- Laat de chiazaad van tevoren een nachtje wellen in de kokosmelk zodat er een soort van papje ontstaat.
- Doe de avocado, het bevroren fruit en de banaan in de blender en mix tot een gladde smoothie (iets dikker van textuur).
- Doe de smoothie in je kom, voeg de chiapudding toe en maak af met je favoriete toppings!
+ show Comments
- Hide Comments
add a comment