• 5 x droomdoener inspiratie

  Sinds de start van Lief voor je Leif, alweer vier jaar geleden, ben ik inspirerende verhalen gaan verzamelen van vrouwen die een droom hadden en die droom achterna zijn gegaan. Het leek me leuk om vijf van die verhalen te bundelen in deze blog. Ik hoop dat deze interviews en verhalen iets in je los mogen maken, voor een kriebel mogen zorgen, je kracht mogen geven, en dat ze je te laten zien dat je wel degelijk álles kunt bereiken, overkomen en doen in het leven!

  Susanne: ‘‘Ik ben thuis op Ibiza”

  Susanne had haar leven ‘prima’ op orde: een eigen bedrijf, leuke opdrachten, fijn appartement, lieve vrienden. Zoals veel dingen er aan de buitenkant goed uitzien. Van binnen voelde dat niet zo bij haar. Ze besloot op een ‘mini retraite’ naar Ibiza te gaan, de plek waar haar innerlijke reis begon. En hoewel het idee was om voor een bepaalde tijd te blijven, woont Susanne nu (nog steeds) op Ibiza! Het verhaal van Susanne vond ik persoonlijk ontzettend inspirerend. Lees de blog hier.

  Nicoline: ‘‘Mijn hart is in alles leidend”

  Nicoline Smalbraak is iemand die no matter what haar hart volgt, en daar kunnen we allemaal (inclusief ikzelf) nog wel wat van leren en ons door laten inspireren denk ik! Daarbij vind ik Nicoline gewoon een ontzettend mooi mens. Haar interessante (levens)verhaal deelt ze in deze blog, en ze geeft vanuit haar vak als mindfulness trainer ook nog fijne tips. Lees de blog hier.

  Caroline: ‘‘Ik moest mezelf na mijn burn-out opnieuw uitvinden”

  Het open en oprechte verhaal van Caroline is me ook altijd bijgebleven. Caroline schreef op Lief voor je Leif over de periode van enkele jaren dat ze koos voor de studie rechten, als arbeidsrecht advocaat aan de slag ging, steeds verder van zichzelf verwijderd raakte en na een burn-out weer helemaal opnieuw moest gaan uitvinden wie ze eigenlijk was, en waar haar hart wél lag. Ik hoop dat het je moed en kracht geeft als je je op de één of andere manier herkent in een stukje van haar verhaal. Lees de blog hier.

  Joyce: ‘‘Ik sta waar ik nu sta door hard te werken en te blijven leren”

  Het verhaal van Joyce, fotografe, gaat over het hebben en achterna gaan van je dromen, maar ook over het bijsturen wanneer dingen anders blijken te gaan en de dots connecten. Wat me aan haar verhaal opvalt is haar mindset. Ze probeert en probeert, werkt hard, blijft leren en geeft niet op totdat ze haar doel bereikt heeft. Wanneer ze iets in haar hoofd heeft gaat ze er voor 100% voor. Ontzettend inspirerend. Je leest haar verhaal hier.

  Alex: ‘‘Ik denk niet in hokjes, ik kijk naar mogelijkheden”

  Ik ken maar weinig mensen die meer gedreven zijn dan Alex. Ik bewonder haar; om haar mindset, mentaliteit en durf. In het interview wat ik met Alex had verteld ze dat ze al op jonge leeftijd droomde van een busje om de wereld mee over te gaan. Na haar studie besloot ze een half jaar alleen naar Zuid-Amerika te gaan, en inmiddels is ze parttime digital nomad en staat reizen centraal in haar leven. Lees hier Alex’ haar verhaal.


  Foto: Unsplash

  Willemijn

  Sinds +6 jaar op een reis naar zichzelf. Schrijven is haar levenswerk, mensen coachen en in beweging zetten het liefste wat ze doet. Ze houdt van stille zondagochtenden, in de natuur zijn, mensen, persoonlijke ontwikkeling, alles wat met sport te maken heeft, zichzelf in het diepe gooien, boeken verslinden, angsten aangaan, haar dagelijkse rituelen waardoor ze het beste uit zichzelf kan halen, de lente en de herfst, echte gesprekken, koffiedates en van betekenis kunnen zijn in de wereld. Heeft haar droom om een tijdje in het buitenland te wonen waargemaakt en haar nieuwe thuis gevonden in Málaga.

 • lekker lezen

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *