Cursussen

Cursussen 

tools

onder begeleiding en mét support
werken aan heling

Je innerlijke kind helen
online programma

Ál mijn tools (de cursus zit vol met waardevolle gidsen en werkboeken waar je jaren plezier van gaat hebben en waarde uit gaat halen!), support (ik ben er voor je op je reis, je mag me vragen stellen!), een mooie cursusomgeving tot je beschikking én een fysieke gids in je brievenbus. Dat is het online programma je innerlijke kind helen in een notendop. In dit unieke programma neem ik je aan de hand op je groei en helingsreis en vind je alle tools en kennis die ik de afgelopen 6 jaar in mijn eigen proces heb opgedaan.

237,-


Goed nieuws! Het programma opent eind mei voor nieuwe deelnemers!
Meld je aan voor de wachtlijst als je graag een seintje wilt krijgen!

voor als je nieuw bent in het innerlijk kind werk

Beginnerspakket innerlijk kind werk

Zonder druk maar met de juiste informatie en tools op weg in het helen van je innerlijke kind

Het beginnerspakket is voor jou als je nieuw bent in het innerlijk kind werk en behoefte hebt aan richting in je helingsproces. De 2 gidsen uit het pakket nemen je aan de hand en geven je precies de tools en informatie die je nodig hebt om de eerste stappen te zetten in het helen van je innerlijke kind. Je gaat je inlezen, kennis opdoen, reflecteren op je kindertijd en (hierdoor) ook al een stukje verwerken en helen. Op een laagdrempelige manier op weg in je proces!

40,-

de volgende stap

Helen en jezelf heropvoeden pakket

Het pakket dat je ondersteunt in je proces en je de tools biedt om met succes te gaan groeien en helen

Klaar voor de volgende stap? Het helen en jezelf heropvoeden pakket bestaat uit 2 bomvolle gidsen, de basisgids helen én de gevorderden gids, en biedt je de tools om zelfstandig (eventueel naast je therapie) met succes trauma te gaan helen, patronen te doorbreken en jezelf te gaan heropvoeden. Alle thema’s voor de eerste jaren van je helingsproces komen aan bod en je zult je met de gidsen gesterkt, gesteund en aangemoedigd voelen op je reis. 


137,-

*Ik weet dat je deze brandende vraag hebt: de gevorderden gids komt NIET terug in het online programma je innerlijke kind helen!

 Groeien in zelfliefde
online cursus

De online cursus die je helpt toewerken naar die liefdevolle relatie met jezelf

De groeien in zelfliefde cursus wijst je de weg in het vergroten van je zelfliefde! Je gaat je in de cursus inlezen op het gebied van zelfliefde, reflecteren en terug naar de kern, patronen doorbreken, nieuwe liefdevolle gewoonten inpassen in je leven, werken aan zelfacceptatie en een positief zelfbeeld, oefenen met zachter zijn voor jezelf en nog veel meer! Alle basisonderwerpen omtrent zelfliefde komen voorbij en ik geef je in de cursus alle kennis en tools die mij hebben geholpen om een liefdevolle relatie met mezelf te ontwikkelen. Lekker in je vel zitten, meer rust in jezelf en je leven ervaren, je zelfverzekerd en krachtig voelen, liever zijn voor jezelf en jezelf meer gunnen, kortom: je beter voelen, daar ga je naar op weg in deze online cursus!

117,-

Zij gingen aan de slag 

met de tools en cursussen 

van Lief voor je Leif!

hi ik ben willemijn

Wat leuk dat je er bent!

Alweer zeven jaar geleden bracht het leven me tot stilstand en sindsdien ben ik op een intensieve maar waardevolle innerlijke reis ontwikkelreis. 

De afgelopen jaren ben ik mijn mindset gaan transformeren, aan zelfliefde gaan werken, mijn innerlijke kind gaan helen en uiteindelijk mijn droomleven gaan creëren. 

Mijn honger naar informatie maar vooral het doen, het toepassen, hebben ervoor gezorgd dat ik zo in relatief korte tijd mezelf en mijn leven compleet heb kunnen transformeren.

De guides en cursussen zijn het resultaat van deze processen.

Alle kennis, informatie, oefeningen, tools en ervaringen die mij hebben geholpen vind je hierin terug en geef ik nu met liefde door aan jou.

Zodat jouw proces een stuk moeitelozer en gemakkelijker gaat (ik heb het uitzoek werk voor je gedaan!) en je ook naar die mooie resultaten kunt gaan toewerken.

Ga jij vandaag op weg?

liefs!