Cursussen

Cursussen 

tools

met online begeleiding en support
een start maken in je helingsproces


Je innerlijke kind helen
online programma

Een investering in je helingsproces voor de komende jaren

In dit complete programma wordt je aan de hand genomen in je helingsproces. Onder mijn begeleiding en aanmoediging ga je stap voor stap aan de slag: reflecteren en zelfkennis opdoen, helen, jezelf heropvoeden. Alle basisonderwerpen over het innerlijk kind werk komen voorbij en de cursus zit vol met praktische gidsen waar je de komende jaren enorm veel houvast aan zult hebben. Ik geef je in dit programma alle kennis en tools die ik op mijn 6+ jaar helingsreis heb opgedaan!

237,-


Het programma is op het moment gesloten voor nieuwe deelnemers.
Meld je aan voor de wachtlijst als je een seintje wilt krijgen wanneer instromen weer mogelijk is!

Beginnerspakket innerlijk kind werk

Zonder druk maar met de juiste informatie en tools op weg in je helingsproces

Het beginnerspakket is voor jou als je nieuw bent in het innerlijk kind werk en behoefte hebt aan richting in je helingsproces. De gidsen uit het pakket nemen je aan de hand en geven je precies de tools en informatie die je nodig hebt om de eerste stappen te zetten in het helen van je innerlijke kind. Je gaat je inlezen, nieuwe kennis opdoen, reflecteren op je kindertijd en (hierdoor) ook al een stukje verwerken en helen. 

40,-

Innerlijk kind werk groep

Een inspirerende community die ervoor zorgt dat je daadwerkelijk stappen zet in je helingsproces!

De innerlijk kind werk groep is een besloten account op Instagram waar je door middel van dagelijkse inspiratie, reminders en kleine oefeningen en to do’s wordt aangemoedigd om door je weerstand heen te breken (we weten allemaal hoe lastig dat is!) en in actie te komen! Te gaan doen, toepassen, patronen doorbreken en helen. In de groep gaan we dieper in op specifieke onderwerpen in het helingsproces (we hebben thema weken en doen ook challenges) en ook ontvang je regelmatig praktische tools en waardevolle oefeningen die echt wat in werking zullen zetten in jezelf. Doe je mee met de innerlijk kind werk groep dan heb je mij als je persoonlijke coach! Je kunt 1-op-1 contact met me hebben en me alle vragen stellen die je maar wilt.

De groep is op dit moment gesloten voor deelnemers. Meld je aan voor de wachtlijst wanneer je een seintje wilt krijgen wanneer je weer in kunt stromen!

Emoties guide

De gids die je aan de hand neemt om een gezonde relatie te ontwikkelen met je emoties zodat je meer rust in jezelf zult ervaren, het leven beter aankunt én daadwerkelijk kunt gaan helen!

Wat zijn emoties eigenlijk precies, waar zijn ze voor en hoe werken ze? Wat vertellen je emoties je en waarom zijn ze zo belangrijk? Hoe voel je emoties en hoe ondersteun je jezelf in deze (soms) pijnlijke ervaring? Dit en meer ga je allemaal lezen en leren in de emoties guide!

17,-

7-daagse zelfliefde challenge

Op een leuke en lichte manier je zelfliefde vergroten

De 7-daagse zelfliefde challenge is wat voor jou als je op een leuke en lichte manier (zonder al teveel druk) aan zelfliefde wilt werken. Tijdens de challenge ontvang je 7 dagen lang een (soms kleine, soms wat grotere) waardevolle zelfliefde oefening in je mailbox. Laagdrempeliger kan niet! De opdrachten werken ook na de challenge week zeker door en zullen langzaam veranderen hoe je naar jezelf kijkt, hoe je met jezelf omgaat én hoe je denkt en handelt.

17,-

 Groeien in zelfliefde
online cursus

De online cursus die je helpt toewerken naar die liefdevolle relatie met jezelf

De groeien in zelfliefde cursus wijst je de weg in het vergroten van je zelfliefde! Je gaat je in de cursus inlezen op het gebied van zelfliefde, reflecteren en terug naar de kern, patronen doorbreken, nieuwe liefdevolle gewoonten inpassen in je leven, werken aan zelfacceptatie en een positief zelfbeeld, oefenen met zachter zijn voor jezelf en nog veel meer! Alle basisonderwerpen omtrent zelfliefde komen voorbij en ik geef je in de cursus alle kennis en tools die mij hebben geholpen om een liefdevolle relatie met mezelf te ontwikkelen. Lekker in je vel zitten, meer rust in jezelf en je leven ervaren, je zelfverzekerd en krachtig voelen, liever zijn voor jezelf en jezelf meer gunnen, kortom: je beter voelen, daar ga je naar op weg in deze online cursus!

117,-

Journal werkboeken pakket

Op een laagdrempelige manier aan verandering werken en jezelf ontwikkelen

Journalen is dé tool voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Een simpele en laagdrempelige manier om zelfbewuster te worden, naar bepaalde doelen of een visie toe te werken, te ontdekken wie je bent, je mindset wat zonniger te maken, te groeien in zelfliefde, patronen te doorbreken, gedachten en gevoelens te verwerken, te helen, kortom: aan verandering te werken! Maar hoe begin je? Waar ga je over schrijven? Hoe houd je het journalen vol? Dit journal werkboeken pakket helpt je op weg om een goede start te maken in het journalen en biedt je meer dan genoeg waardevolle en inspirerende vragen, thema’s en oefeningen om de komende jaren over te gaan schrijven!

40,-

Zij gingen allemaal 

aan de slag 

met de tools en cursussen 

van Lief voor je Leif!

hi ik ben willemijn

Wat leuk dat je er bent!

Alweer zeven jaar geleden bracht het leven me tot stilstand en sindsdien ben ik op een intensieve maar waardevolle innerlijke reis.

Onderweg ben ik verslingerd geraakt aan alles wat met groei en ontwikkeling te maken heeft. Ik ben mijn mooiste leven gaan creëren, mijn mindset gaan transformeren, aan zelfliefde gaan werken, mijn innerlijke kind gaan helen.

Mijn honger naar informatie en uiteindelijk het doen, het toepassen, hebben ervoor gezorgd dat ik in een aantal jaren mezelf en mijn leven compleet heb kunnen transformeren. 

De guides en cursussen zijn het resultaat van deze processen.

Alle kennis, informatie, oefeningen, tools en ervaringen die voor mij waardevol waren vind je hierin terug.

Op een speelse en heel laagdrempelige manier werken aan verandering en groei. 

Omdat ik jou ook in alles zo’n fijn, moeiteloos, licht, liefdevol en vervullend leven gun!

Ga jij vandaag op weg?

liefs!