Cursussen

Cursussen 

tools

 Je innerlijke kind helen
online programma

Een praktisch programma waarin je onder mijn (digitale) begeleiding een waardevolle basis gaat leggen in het innerlijk kind werk

 
Eind mei lanceer ik het vernieuwde online programma over het 
helen van je innerlijke kind! 

 

meest gekozen!

Innerlijk kind werk pakket 
Zelfstandig aan de slag met het innerlijk kind werk
met de juiste informatie en tools

Het innerlijk kind werk pakket is een praktisch pakket waar je helemaal op je eigen tijd en tempo mee aan de slag kunt. Stap voor stap neem ik je door de gidsen uit het pakket aan de hand. Je gaat je goed inlezen, reflecteren op je kindertijd en je ontvangt een bomvolle gids die helemaal in het teken staat van helen en jezelf heropvoeden. Het pakket helpt je om zelf kleine stappen te zetten en dagelijks te werken aan heling en is een fijne aanvulling op je (eventuele) sessies met een therapeut. 

117,-

Beginnersgids innerlijk kind werk 
Voor als je nieuw bent in het innerlijk kind werk en behoefte hebt aan houvast en richting

De beginnersgids is een fijne houvast en geeft je richting wanneer je helemaal nieuw bent in het innerlijk kind werk. Alle informatie die nu belangrijk voor je is vind je lekker overzichtelijk op een rijtje in deze gids. Na het lezen van de guide heb je belangrijke inzichten op gedaan over jezelf en weet je precies wat de volgende stappen gaan worden. 

17,-

Innerlijk kind werk groep

Een fijne community waar je inspiratie op kunt doen, herkenning kunt lezen, waar je tools krijgt, vragen kunt stellen en aangemoedigd wordt om het werk te doen

Kun jij wel wat extra support, aanmoediging en begeleiding gebruiken in je helingsproces? De innerlijk kind werk groep is een besloten groep op Instagram waar je inspiratie op kunt doen, kunt lezen, delen, waar je regelmatig praktische tools, kleine to do’s en oefeningen krijgt. De groep helpt je om om daadwerkelijk aan verandering te gaan werken, te gaan groeien en helen en is een fijne aanvulling op bijvoorbeeld je therapiesessies of die cursus die je aan het volgen bent.

De groep is op dit moment gesloten voor deelnemers. Meld je aan voor de wachtlijst wanneer je een seintje wilt krijgen wanneer je weer in kunt stromen!

 Zelfliefde challenge 30-dagen

De zelfliefde cursus die je weer laat voelen dat je er mag zijn

Tijdens de zelfliefde challenge ga je aan de slag om op een speelse en laagdrempelige manier je zelfliefde te vergroten, patronen te doorbreken en nieuwe liefdevolle gewoonten te creëren! De challenge zit vol met mooie opdrachten, tips, reminders en handige tools en je kunt deze mini cursus gewoon lekker praktisch via de mail volgen. Aan het einde van de challenge heb je meer zelfkennis, kijk je met een zachtere blik naar jezelf en voel je weer dat je er mag zijn. 

47,-

 A guide to self love – zelfliefde pakket 

Het pakket dat je helpt toewerken naar die liefdevolle relatie met jezelf

Basisinformatie, oefeningen en opdrachten, handige tools om dagelijks aan zelfliefde te gaan werken, je vindt het allemaal in dit pakket. Stapje voor stapje en op je eigen tempo kun je de gidsen doorwerken en met de oefeningen aan de slag. Verlang jij naar meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en eigenwaarde? Wil je je weer goed voelen over jezelf? Kiezen voor wat goed is voor jou? Zachter en milder voor jezelf kunnen zijn? Leren hoe je ja zegt tegen jezelf en nee tegen de ander? A guide to self love is precies wat je nodig hebt.

77,-

Journal werkboek
Voor als je jezelf op een laagdrempelige manier wilt gaan ontwikkelen en aan verandering wilt werken in je leven

Journalen is dé tool voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Een simpele en laagdrempelige manier om zelfbewuster te worden, je zelfliefde te vergroten, naar bepaalde doelen of een visie toe te werken, te ontdekken wie je bent, je mindset wat zonniger te maken, patronen te doorbreken, gedachten en gevoelens te verwerken, kortom: aan verandering te werken! Dit journal werkboek helpt je op weg om een goede start te maken in het schrijven en het journalen vervolgens ook vol te houden zodat je al die fijne uitwerkingen gaat ervaren op je leven. Het werkboek is een fijne houvast en biedt je meer dan genoeg journal inspiratie (vragen en oefeningen) om het komende jaar over te gaan schrijven! 

15,-

Journal challenge
Een aantal keer per jaar organiseer ik de journal challenge. Tijdens deze challenge maand zul je onder mijn begeleiding een goede basis leggen in het journalen zodat ook jij de fijne uitwerkingen van dit waardevolle ritueel op je leven gaat ervaren!
Wil je meedoen met de volgende editie? Meld je aan om op de hoogte gehouden te worden!

hi ik ben willemijn

Wat leuk dat je er bent!

Alweer acht jaar geleden bracht het leven me tot stilstand en sindsdien ben ik op een intensieve maar waardevolle innerlijke reis.

Onderweg ben ik verslingerd geraakt aan alles wat met groei en ontwikkeling te maken heeft. Ik ben mijn mooiste leven gaan creëren, mijn mindset gaan transformeren, aan zelfliefde gaan werken, mijn innerlijke kind gaan helen.

Mijn honger naar informatie en uiteindelijk het doen, het toepassen, hebben ervoor gezorgd dat ik in een aantal jaren mezelf en mijn leven compleet heb kunnen transformeren. 

De guides en cursussen zijn het resultaat van deze processen.

Alle kennis, informatie, oefeningen, tools en ervaringen die voor mij waardevol waren vind je hierin terug.

Op een speelse en heel laagdrempelige manier werken aan verandering en groei. 

Omdat ik jou ook in alles zo’n licht, liefdevol en vervullend leven gun!

Ga jij vandaag op weg?

liefs!

testimonials

‘‘In zelfhulpboeken en artikelen krijg je vaak veel uitleg, maar daar stopt het. Je ploegt je dan door alle informatie heen en krijgt het advies om ‘van jezelf te gaan houden’, of ‘te gaan leren voelen’, ‘uit je hoofd te komen’. En dat was het. En dat is nou juist zo geweldig aan jouw werk: korte bondige uitleg. Helder. Herkenbaar. En dan aan de slag. Jij biedt die tools wel.’’

– SANDRA

“Ik wilde wel eens weten waar mijn onzekerheid, triggers en buien vandaan komen. Dus ben ik begonnen met het innerlijk kind programma. Zoals je van Willemijn kunt verwachten is het materiaal heel prettig geschreven, het staat vol met handige voorbeelden en oefeningen. Het nodigt uit tot reflectie en begeleid je echt op de weg naar jezelf. Het brengt best wat teweeg, dit proces. Gelukkig staat Willemijn tijdens dit avontuur klaar met advies en een hart onder de riem. Ik leer een hoop over mezelf, heel fijn!”

– LINDA

‘‘Ik vond het waardevol om een maand lang aan zelfliefde te werken. Ik vond de oefeningen leuk en uitdagend en keek vaak uit naar de volgende mail met de nieuwe opdracht. De opdrachten stimuleren je ook om verder te gaan nadat de challenge is afgelopen. Willemijn is erg open en toegankelijk voor vragen en feedback. De zelfliefde challenge voelt als een cadeautje voor jezelf!’’

– MIRANDA

‘‘Voor mij is deze zelfliefde cursus heel waardevol geweest. Mooi vormgegeven en duidelijk geschreven materiaal ontving ik via de mail. Wat een cadeautje! Wat ik erg fijn vind is dat Willemijn echt een ervaringsdeskundige is, dat merk je aan de teksten en de opdrachten. Ze snapt de valkuilen waarin we steeds maar weer stappen. Ik vond de cursus echt een aanrader.’’

– MANON

‘‘Ik vond de journal challenge erg waardevol! Het was fijn elke dag inspiratie te krijgen hoe te journalen. Toen ik vastliep heb ik naar Willemijn een berichtje gestuurd en werd ik ontzettend fijn geholpen. Ze voelde me haarfijn aan en gaf me woorden om over na te denken. Zeer waardevol!! De journal challenge is een aanrader voor iedereen die wat meer stimulans en inspiratie nodig heeft!”

– JANNEKE

“Ik heb al veel boeken gelezen, meditaties gedaan, cursussen gevolgd, maar jouw guides en tips en blogs over het innerlijk kind werk zijn het meest treffend en helpend. Ik wil je daarvoor ongelooflijk bedanken. Echt.” 

– ANN

‘‘In ons gesprek stelde Willemijn precies de juiste vragen. In haar oordeel loze reflectie zag ik waar ik mezelf soms nog tegenhoud om mijn leven op mijn eigen manier vorm te geven. Willemijn inspireerde me vooral heel erg om trouw te blijven aan mezelf. Ik zag een vrouw die bovenal echt iets wil geven aan de mensen met wie ze afspreekt. Ze neemt de tijd voor je en is intrinsiek gemotiveerd om mensen een stukje dichter bij zichzelf te brengen. Omdat zij als geen ander weet dat daar de sleutel naar een tevreden leven ligt.’’

– ANIEK

‘‘Ik vind de gidsen die je tijdens het programma over je innerlijke kind krijgt erg waardevol. Veel informatie, leerzaam, op een heel prettige manier geschreven met goede voorbeelden. Ik vind er herkenning in. De motivatie mailtjes tijdens het programma zijn ook erg fijn. Gedurende het programma ben je benaderbaar en betrokken. Heel prettig dat je vragen kunt stellen en dat je de tijd neemt om deze te beantwoorden.’’

– YVON

‘‘Ik wil je bedanken voor je fantastische pakket over het innerlijk kind werk. Het is heel bijzonder wat je hebt neergezet. Ik ben met recht een ervaringsdeskundige op het gebied van therapie en (zelf)hulp en was na jaren van innerlijk werk op zoek naar tools om echt contact te maken met de gevoelens die ik zolang weggestopt had. Ik wil leren om van mezelf te houden en mijn innerlijke kind te troosten en lief te hebben. En toen liep ik tegen jouw site aan! Ik ben begonnen met inlezen en schrijven en nooit eerder heb ik zulke heldere spot-on teksten gelezen zoals jij deze hebt gebundeld. Ik wil je een groot compliment geven hiervoor.”

– SANDRA

‘‘Ik ben super blij dat ik voor deze cursus heb gekozen en zou het online programma over je innerlijke kind helen zeker aan anderen aanraden. Door de vele vragen en oefeningen heb ik veel inzichten en zelfbewustzijn gekregen: het programma heeft een hoop verhelderd!”

– MIRANDA

‘‘In het journal werkboek staan hele fijne tips waar ik dagelijks gebruik van maak. Er staat mooi beschreven wat journalen inhoudt en welke thema’s je kunt belichten. Het is een uitgebreid werkboek waarmee je veel kunt variëren. Ik merk dat mijn dag er zoveel fijner uitziet als ik ’s ochtends ben gestart met journalen. Journalen is voor mij een hele mooie manier om me bewust te worden van de gedachten en gevoelens die binnen in me spelen. Het leert me patronen te herkennen en op diepere lagen steeds liever te worden voor mezelf. Dankjewel Willemijn voor alle liefde die je in je werk stopt.’’

– KIM

‘‘Willemijn, bedankt voor deze mooie journal challenge! De informatie, feedback en inspiratie waren zeer waardevol! Ik heb er een moment voor selfcare en zelfliefde er bij gekregen. Ik ben anders naar het journalen gaan kijken en ga er zeker mee door. Al is het maar om even rust in mijn hoofd te creëren. Nogmaals dank voor alles!”

– CORINE

‘‘Ik wil je heel erg bedanken voor de zelfliefde challenge! Het was een proces met ups en downs maar ik heb er ontzettend veel van geleerd. Door terug te gaan in het verleden weet ik dat ik mezelf veel dingen heb aangepraat die ik nu anders kan zien. Ook lukt het me aardig om mezelf minder ‘moeten’ op te leggen. En ik probeer al meer naar mijn lichaam te luisteren. Ga vooral door met het aanbieden van de challenge. Hij zit zo goed in elkaar en kan heel veel voor mensen met een negatief zelfbeeld betekenen!’’

– CHANTAL

“De zelfliefde challenge maakt indruk op me. In plaats van weerstand kijk ik steeds weer uit naar de volgende e-mail. Ik ben al langer bezig met te ontdekken waar bepaalde onrust, gedachten en handelingen vandaan komen. Super interessant om nu te ervaren hoe dit terug te vertalen is naar oa mijn opvoeding en jeugd. Ik ben je oefeningen in de praktijk aan het brengen en ik geef het alle tijd. Alhoewel ik met momenten toch echt al verschil begin op te merken. Heel bijzonder. Je inspireert me in ieder geval heel erg.’’

– MARGOT

“A guide to self love is een hele goede basis om aan zelfliefde te gaan werken. Ik merk dat ik al veel vaker mijn innerlijke criticus kan onderscheppen en kan vervangen voor een liefdevollere stem. Dit geeft zoveel meer kracht en energie. Ook is het fijn om te merken dat ik er steeds vaker op een goede manier voor mijzelf kan zijn. Ik word stukje bij beetje minder afhankelijk van (ook) anderen. Bedankt voor je betrokkenheid en de prachtige guides!”

– AYAN

 

“Het programma geeft me veel inzicht en begrip over situaties en reacties. De kennis is zo’n verrijking voor mijn helingsproces. Puzzelstukjes vallen op hun plek. En wat fijn ook dat je zo betrokken bent. Heel fijn dat je je kennis op deze manieren aanbiedt en mensen zo de kans krijgen om aan heling te werken!’’

– WILCOLIEN