Coachingsessie

Coaching

Coaching die…

In je losmaakt en aanraakt en de juiste thema’s naar de oppervlakte brengt, lucht en ruimte biedt, vertrouwen en bevestiging geeft, motiveert en inspireert, je dichter bij jezelf brengt, zorgt voor focus en richting, je uitnodigt om naar binnen te keren, je de kracht geeft die je nodig hebt om processen aan te gaan, ervoor zorgt dat je je gesteund, gezien en begrepen voelt in waar je doorheen gaat, energie geeft.

zij gingen je voor…

“Ik heb gekozen voor coaching bij het programma je innerlijke kind helen omdat ik focus miste. Ook wilde ik graag wat concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Tijdens de sessies heeft Willemijn me daarbij geholpen, ze nam de tijd voor me en heeft ervoor gezorgd dat ik kleine haalbare stapjes zette en meer focus voelde in mijn proces. De veranderingen die ik opmerk door de coaching is dat ik me veel meer bewust ben van hoe ik me voel, van mijn gedachtes. Ik voel beter aan wat ik nodig heb gedurende de dag en kan mezelf dat dan ook geven of hier actie op ondernemen. Ik durf meer te leunen op mezelf en erkenning uit mezelf te halen, ik ben milder voor mijn innerlijke kind. Hierdoor voel ik me emotioneel stabieler.”

– CARMEN

“Hey lieve Willemijn, ik vond ons gesprek heel indrukwekkend en voel me enorm dankbaar ervoor. Ik voel dat er voor mij veel te halen valt in het innerlijk kind werk. Het was echt een eye opener!

– EVA

Hier kunnen we mee aan de slag tijdens de sessie(s)

* Thema’s rondom het helen van je innerlijke kind

* Zelfliefde! Beter voor jezelf zorgen, zachter naar jezelf zijn en de lat wat lager leggen,
durven kiezen voor wat jij wilt

* Een ‘betere’ versie van jezelf worden en meer uit jezelf en het leven halen

* Meer vanuit je (echte) zelf gaan leven/je eigen pad kiezen/jezelf beter leren kennen/levensvragen

* Het veranderen van routines, starten met (gezonde en helpende) gewoonten,
het doorbreken van patronen

‘‘In ons gesprek stelde Willemijn precies de juiste vragen. In haar oordeel loze reflectie zag ik waar ik mezelf soms nog tegenhoud om mijn leven op mijn eigen manier vorm te geven. Willemijn inspireerde me vooral heel erg om trouw te blijven aan mezelf. Ik zag een vrouw die bovenal echt iets wil geven aan de mensen met wie ze afspreekt. Ze neemt de tijd voor je en is intrinsiek gemotiveerd om mensen een stukje dichter bij zichzelf te brengen. Omdat zij als geen ander weet dat daar de sleutel naar een tevreden leven ligt.’’

– ANIEK

“Jij hebt duidelijk ervaring met het spreken van mensen… hoe jij mij liet nadenken, zoeken naar bepaalde gedachten en mijn woorden liet zoeken: prachtig! Ik denk nog vaak terug aan het gesprek, omdat we over zoveel verschillende onderwerpen konden spreken. Dat maak ik niet vaak mee. En je luisterde, stelde goede vragen op goede momenten.”

– MARGRIET

“Voorafgaand aan het inspiratiegesprek had ik eigenlijk geen idee wat ik ervan kon verwachten. Wel wist ik wat ik allemaal wilde weten van Willemijn. Het gesprek ging uiteindelijk over mijzelf en dingen waar ik op persoonlijk vlak tegen aan loop. Willemijn wist op een hele fijne manier de juiste vragen te stellen en je dus ook een spiegel voor te houden. Het gesprek verliep bijzonder natuurlijk en Willemijn wist goede adviezen te geven. Voor mij was het inspiratiegesprek verhelderend, confronterend, maar bovenal inspirerend. Een aanrader.”

– NYNKE

als je met mij gaat werken zul je dit ervaren

*Dat ik naast je sta en niet boven je. Ik ben een aantal stappen verder, maar we zijn samen op reis, ook ik ben nog steeds onderweg in mijn processen! 

*Dat zachtheid en mildheid centraal staan in de coaching: progressie is voor mij veel belangrijker dan perfectie. Ik help je om je mooie overwinningen te vieren en je (meer) te focussen op de kleine veranderingen die er wél gaande zijn. 

*Dat als jij durft te investeren in mij ik me volledig aan je geef en net dat stapje extra zet, je aanmoedig, steun en help toewerken naar heling en die liefdevolle relatie met jezelf.

*Dat ik behoorlijk doelgericht te werk ga (we gaan niet alleen maar praten maar vooral doen!) maar wel op een manier die heel natuurlijk aanvoelt.

*Dat je er een cheerleader voor het leven bij hebt. Ook wanneer het traject afgelopen is ben ik er voor je. Er zijn zoveel mensen die hebben meegedaan aan coaching groepen of mijn cursussen hebben gevolgd met wie ik na jaren nog steeds contact heb. Ik geef om jou en je proces!

Ik nodig je in de sessies altijd uit om een laagje dieper te gaan. De diepte in op een manier die veilig voelt. Daar waar echte groei en heling en dus verandering plaatsvindt. 


Door te luisteren, echt te luisteren, ook te luisteren naar de dingen die je niet zegt, komen we in de gesprekken altijd tot de juiste thema’s. 
De thema’s die NU aandacht vragen.


Mijn (heerlijk) praktische kant, ik ben van nature namelijk een echte doener, zorgt ervoor dat je groei niet alleen in de sessies plaatsvindt maar dat je hier vervolgens ook mee aan de slag gaat in je dagelijkse leven. Aan het einde van elke coaching bepalen we namelijk (samen) een actiepunt voor de komende weken.


Werken aan jezelf op een manier die haalbaar is en zacht voelt maar 

wél zorgt voor resultaten en verandering.

“Ik ervaar de coachingsessies bij Willemijn als heel ondersteunend. Wat zo steunend voelt is hoe ik in de diepte wordt gezien. De juiste thema’s worden geraakt. De essentie van mijn pijn en zijn. Willemijn helpt me te vertragen en verdiepen. Het idee dat helen in kleine stapjes gaat, je elke dag kleine stapjes kan zetten is een fundament geworden. Eigen verantwoordelijkheid nemen geeft kracht. Er is meer verbinding in mezelf gekomen. Er groeit voorzichtig een veilige bodem in mezelf, waarin voelen en doorvoelen een weg aan het vinden is. Eigen tempo, mildheid en vertrouwen zijn basisbegrippen die ik minder bedenk, maar meer begin te voelen en als natuurlijk leer ervaren. De manier waarop Willemijn aanwezig is raakt me. Er is een oprechte bereidheid om te luisteren en door te vragen. De ervaring dat ze niet bang is voor pijn en voelen geeft me veel vertrouwen. Oprecht stevig. Zachte kracht. Dit doet groeien.”

– ELS

eenmalige sessie

JA! Ik wil graag een verhelderende sessie 

die handvatten biedt en écht iets in me in beweging zet!

Voor als je…

– Vastgelopen bent in het werken aan jezelf en niet goed weet wat te doen. Ik geef je handvatten en tools en zorg ervoor dat jij je proces met vertrouwen, energie en enthousiasme oppakt!

– Al een tijd met zelfontwikkeling bezig bent en er maar niet echt iets lijkt te veranderen in jezelf en je leven. In één sessie vertel ik je precies wat er ‘mis’ gaat en wat je dan wél moet doen om met succes aan jezelf te werken.

– Licht wilt schijnen op een bepaald thema of onderwerp dat bij je speelt en tips, handvatten en adviezen wilt krijgen hoe hiermee om te gaan/hoe dit aan te gaan.

– Wilt starten met het helen van je innerlijke kind of het werken aan zelfliefde maar niet goed weet wat je hierin nodig hebt (therapie, een cursus?) en behoefte hebt aan helderheid en richting.

– De sessie vindt plaats via Zoom of Skype en duurt circa 60 minuten.

– Koop een ticket en ik neem binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te plannen!

87,-

traject

Ik ga voor de succesvolle weg en wil graag onder jouw begeleiding werken aan mooie veranderingen! 


Het traject is voor jou als…

– Je last hebt van bepaalde patronen in je leven (die je behoorlijk in de weg zitten en telkens weer terugkomen!) waar je zelf maar moeilijk grip op krijgt. Samen gaan we in het traject aan de slag om dit patroon/deze patronen met succes te doorbreken.

– Je met een van mijn cursussen bezig bent en (toch) behoefte hebt aan wat meer begeleiding, support en aanmoediging om in beweging te blijven en de ‘moeilijke’ weg te blijven kiezen. Tijdens de sessies gaan we dieper in op thema’s, je kunt vragen stellen, ik help je om de inzichten uit de cursus om te zetten in handvatten en tools zodat je in je dagelijkse leven aan verandering kunt werken.

– Je al een tijdje onderweg bent in je ontwikkelproces en graag in beweging wilt blijven, nieuwsgierig bent en behoefte hebt om (weer) een laagje dieper te gaan.

– Je graag onder begeleiding van iemand met een berg aan (levens)ervaring met succes aan (kleine) veranderingen wilt gaan werken (zodat je jezelf onder andere anders gaat voelen en fijner, lichter en blijer in het leven komt te staan!)

inhoud

– 6 1-op-1 online sessies van circa 60 minuten (vrij in te plannen over een periode van een half jaar)

– Tussentijdse coaching en support via Instagram/mail

– Samen aan de slag met thema’s die bij je spelen, het doorbreken van patronen, groeien en werken aan heling en zelfliefde

– Je gesteund voelen, commitment ervaren en aangemoedigd worden in elke stap van je proces

– (Eindelijk) met succes aan jezelf werken en mooie veranderingen in jezelf en je leven gaan ervaren!

– Voor mensen die écht willen en zichzelf MEER gunnen

697,-