Coachingsessie

Coaching

sessie

Zou je graag dieper ingaan op bepaalde onderwerpen die bij je spelen op het gebied van zelfliefde en het helen van je innerlijke kind zodat je verder kunt groeien en helen?


Zijn er thema’s waar je moeilijk grip op krijgt die je graag wilt bespreken?

Kun je wel een klankbord gebruiken? Iemand die je goede vragen stelt, je laat nadenken en je spiegelt in wat jij zelf niet kunt zien of ontdekken? Je uitnodigt tot groei? Tot de volgende stap?

Zit je vast en heb je geen idee wat je eerste of volgende stap moet worden? Wil je graag concrete handvatten en to do’s krijgen zodat je weer vooruit kunt?

Wil je wat dingen veranderen in je leven en heb je behoefte aan een flinke dosis inspiratie, motivatie en energie? Aan een gesprek dat echt iets in je losmaakt en aanraakt?

Kun je wel een sparringpartner gebruiken? Iemand die in mogelijkheden denkt en je anders (lichter) naar dingen laat kijken? 

Wil je meer uit jezelf en het leven gaan halen en leren van iemand die dat pad bewandeld heeft?

JA! Ik wil graag een inspirerende sessie
die echt iets in me in beweging zet!


– De sessie vindt plaats via Zoom of Skype en duurt circa 60 minuten.

– Koop een ticket en ik neem binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te plannen!

87,-

“Hey lieve Willemijn, ik vond ons gesprek heel indrukwekkend en voel me enorm dankbaar ervoor. Ik voel dat er voor mij veel te halen valt in het innerlijk kind werk. Het was echt een eye opener!

– EVA

Hier kunnen we mee aan de slag tijdens de sessie…

* Thema’s rondom het helen van je innerlijke kind

* Zelfliefde/beter voor jezelf zorgen/zachter naar jezelf zijn

* Zelfontwikkeling in het algemeen

* Gewoonten veranderen/patronen doorbreken

* Meer vanuit je (echte) zelf gaan leven/je eigen pad kiezen/jezelf beter leren kennen/levensvragen

‘‘In ons gesprek stelde Willemijn precies de juiste vragen. In haar oordeel loze reflectie zag ik waar ik mezelf soms nog tegenhoud om mijn leven op mijn eigen manier vorm te geven. Willemijn inspireerde me vooral heel erg om trouw te blijven aan mezelf. Ik zag een vrouw die bovenal echt iets wil geven aan de mensen met wie ze afspreekt. Ze neemt de tijd voor je en is intrinsiek gemotiveerd om mensen een stukje dichter bij zichzelf te brengen. Omdat zij als geen ander weet dat daar de sleutel naar een tevreden leven ligt.’’

– ANIEK

“Jij hebt duidelijk ervaring met het spreken van mensen… hoe jij mij liet nadenken, zoeken naar bepaalde gedachten en mijn woorden liet zoeken: prachtig! Ik denk nog vaak terug aan het gesprek, omdat we over zoveel verschillende onderwerpen konden spreken. Dat maak ik niet vaak mee. En je luisterde, stelde goede vragen op goede momenten.”

– MARGRIET

“Voorafgaand aan het inspiratiegesprek had ik eigenlijk geen idee wat ik ervan kon verwachten. Wel wist ik wat ik allemaal wilde weten van Willemijn. Het gesprek ging uiteindelijk over mijzelf en dingen waar ik op persoonlijk vlak tegen aan loop. Willemijn wist op een hele fijne manier de juiste vragen te stellen en je dus ook een spiegel voor te houden. Het gesprek verliep bijzonder natuurlijk en Willemijn wist goede adviezen te geven. Voor mij was het inspiratiegesprek verhelderend, confronterend, maar bovenal inspirerend. Een aanrader.”

– NYNKE

Een gesprek dat…

Iets in je losmaakt, aanraakt, een energieboost geeft, lucht en ruimte biedt, vertrouwen geeft, motiveert en inspireert, je dichterbij jezelf brengt, je net dat zetje geeft dat je nodig hebt, je antwoorden op vragen geeft, je de tools biedt zodat je weer verder kunt in je proces.

ja! ik heb behoefte aan een gesprek met impact!

– De sessie vindt plaats via Zoom of Skype en duurt circa 60 minuten.

– Koop een ticket en ik neem binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te plannen!

87,-

*Benieuwd of ik je kan helpen? Stuur me via contact een mailtje met je hulpvraag!