Gratis tools

Gratis tools

Zelfliefde mini guide

Ben je op een punt dat je weet dat de relatie met jezelf wel wat aandacht kan gebruiken? Zou je het fijn vinden om wat meer zelfliefde te hebben? In deze guide help ik je op weg in je zelfliefde proces! Ik vertel je waarom je het moeilijk vindt om van jezelf te houden, hoe je zelfliefde ontwikkelt en ook vind je al wat waardevolle tips in de gids om je zelfliefde te gaan vergroten. 

Zelfzorg kalender

Ben je klaar voor een challenge mét impact? De zelfzorg kalender bestaat uit 35 self care activiteiten die je (uiteindelijk) allemaal een goed gevoel geven (want dat is zelfzorg!) én je gezondheid op een bepaalde manier ondersteunen. Een leuke en speelse manier om wat meer tijd en aandacht aan jezelf en je gezondheid te besteden!

 Je innerlijke kind helen mini guide

Is het innerlijk kind werk nieuw voor je en heb je behoefte aan informatie en tools om op weg te gaan in je proces? In deze gratis gids vertel ik je onder andere op welke manieren de wonden uit je kindertijd impact hebben op jou en je leven nu en welke stappen je na het lezen van de gids zelf kunt gaan zetten (met handige tips!).