fbpx

inspiratiemail

YES! GRAAG!

Ik ben
Willemijn

Op de Lief voor je Leif blog kun je uren lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei en zelfontwikkeling in het algemeen. Een plek waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, waar je herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling en groei!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

Homepage

 

 

 

 

Jarenlang ben ik zonder dat ik me daar echt bewust van was tevreden geweest met (te) weinig.


Ik leefde een middelmatig leven.

Ik ‘settelde’ voor middelmatige banen, relaties, vriendschappen soms.

Ik worstelde wat af op sommige gebieden. 

Ik voelde me lang niet altijd happy of blij, echt geluk ervaren was zeldzaam.

Mijn leven was als ik nu terugkijk ook totaal niet MIJ.

Ik wist in die tijd alleen niet beter. Dit was mijn realiteit.

Ik had geen idee dat er MEER was. Dat het anders kon. En ook dat ik MEER verdiende.

Tot ik startte met zelfontwikkeling: er ging een wereld voor me open.

Door het werken aan zelfliefde en het helen van mijn innerlijke kind is mijn realiteit in een aantal jaren compleet veranderd.

Ik ervaar nu elke dag MEER.

Meer (zelf)liefde
Meer geluk
Meer vreugde
Meer lichtheid
Meer zijn
Meer kracht en veerkracht
Meer rust
Meer genieten
Meer mezelf zijn
Meer flow en moeiteloosheid

Meer LEVEN.

Hier sta ik voor

GROEI EN ZELFONTWIKKELING LAAGDREMPELIG, LEUK EN LICHT MAKEN! Geen quick-fixes maar de duurzame weg van zelfontwikkeling: elke dag een kleine haalbare stap! Ik hoop je enthousiast te maken voor het werken aan jezelf waardoor je een andere mindset ontwikkelt en meer plezier gaat ervaren in je proces.

PRAKTISCH EN DOELGERICHT! Ik ga je niet overladen met (enkel en alleen) informatie. In de cursussen en guides moedig ik je vooral aan in actie te komen en te gaan doen en toepassen zodat je juist die kleine veranderingen gaat realiseren.

INVESTEER JE IN MIJ DAN INVESTEER IK IN JOU! Ondanks dat Lief voor je Leif inmiddels groter en groter aan het groeien is heb ik dagelijks persoonlijk contact met deelnemers uit mijn cursussen maar ook met mensen met wie ik in het verleden gewerkt heb. Ik ben er voor je vragen, advies, of als je gewoon even iets wilt delen. Dat persoonlijke vind ik énorm belangrijk. Ik wil dat je het gevoel hebt dat er iemand is bij wie je terecht kunt, iemand die zich voor je inzet en om jou en je proces geeft. Ik ben die persoon!

VAN ZELFONTWIKKELING EEN LEEFSTIJL MAKEN De cursussen van Lief voor je Leif helpen je niet alleen mooie resultaten behalen en positieve veranderingen realiseren maar óók van zelfontwikkeling een leefstijl te maken. De reis is namelijk nooit af en klaar. De relatie met jezelf moet je onderhouden, in je helingsproces zul je nieuwe uitnodigingen tegen blijven komen. Het is daarom heel belangrijk dat je gaat werken aan een nieuwe mindset, nieuwe patronen en gewoonten gaat ontwikkelen die je hierin kunnen ondersteunen. Dit komt ook allemaal uitgebreid terug in de programma’s.

van…. 

Overleven, worstelen, genoegen nemen met weinig, jezelf klein houden, uitputtende patronen hebben, altijd maar in de doe modus, op de vlucht zijn, jezelf eindeloos tekort voelen schieten, altijd iets buiten jezelf nodig hebben om je goed te voelen, afhankelijk zijn van anderen, jezelf regelmatig onbestemd, leeg en ongelukkig voelen,

naar… 

BLOEIEN, vanuit je (veer)kracht leven, blij zijn met jezelf en voelen dat je er mag zijn, meer plezier en vreugde ervaren, een leven leiden dat past bij wie jij bent en dat véél meer vanzelf gaat, veel (liefde, bevestiging, rust, acceptatie) in jezelf kunnen vinden, jezelf kunnen ondersteunen in uitdagende tijden, je in de kern rustig en ontspannen voelen, ruimte voelen om toe te werken naar mooie dromen, naar MEER.

Ervaringen

‘‘Ik ervaar de coachingsessies bij Willemijn als heel ondersteunend. Wat zo steunend voelt is hoe ik in de diepte wordt gezien. De juiste thema’s worden geraakt. De essentie van mijn pijn en zijn. Willemijn helpt me te vertragen en verdiepen. Het idee dat helen in kleine stapjes gaat, je elke dag kleine stapjes kan zetten is een fundament geworden. Eigen verantwoordelijkheid nemen geeft kracht. Er is meer verbinding in mezelf gekomen. Er groeit voorzichtig een veilige bodem in mezelf, waarin voelen en doorvoelen een weg aan het vinden is. Eigen tempo, mildheid en vertrouwen zijn basisbegrippen die ik minder bedenk, maar meer begin te voelen en als natuurlijk leer ervaren. De manier waarop Willemijn aanwezig is raakt me. Er is een oprechte bereidheid om te luisteren en door te vragen. De ervaring dat ze niet bang is voor pijn en voelen geeft me veel vertrouwen. Oprecht stevig. Zachte kracht. Dit doet groeien.”

“Ik heb me al door zoveel therapieën en zelfhulpboeken geworsteld maar de triggers bleven me raken, ik kon er gewoon niet omheen. Dus ik heb het online programma je innerlijke kind helen aangeschaft en ben nu een paar maanden bezig. Het is echt een diepe, intense reis. Alleen de tijdlijn heeft me meer dan een maand gekost. Het was zo confronterend en pijnlijk. Maar toen ik het afrondde voelde ik me lichter, completer. Voor mij is het onvoorstelbaar dat iemand die nog zo jong is al zoveel inzicht en reflectie heeft. Dus wat ik met dit lange verhaal eigenlijk wil zeggen is… bedankt. Voor het delen van jouw verhaal, jouw wijsheid en overtuiging en jouw liefde. Ik moet zelf het werk doen maar ik voel me gesteund. En als je begonnen bent, kun je niet meer terug. Misschien had ik er toen niet voor open gestaan, maar wat had ik dit graag eerder gedaan!”

Samen op weg naar MEER?

cursussen

In de cursussen en guides van Lief voor je Leif vind je alle kennis en ervaringen uit mijn eigen processen van de afgelopen jaren gebundeld zodat ook jij met succes aan zelfliefde en heling kunt gaan werken.

coaching

Heb je behoefte aan iets meer commitment, iemand die je elke stap van de weg aanmoedigt en je helpt toewerken naar mooie resultaten dan ben ik JOUW coach!

freebies

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

BLOG

De inspiratiemail

Verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif?

Yes dat wil ik!

En elke twee weken een mail in je inbox met liefdevolle reminders, persoonlijke verhalen, overdenkingen en tips en tools op het gebied van zelfontwikkeling, zelfliefde en het innerlijk kind werk? Je wordt zo ook meteen op de hoogte gehouden van fijne acties, nieuwe cursussen en de challenges die ik regelmatig organiseer!

FREE DOWNLOAD

Put Some Sort of Related Freebie Here

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts.

Wil je verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif? Meld je aan voor de tweewekelijkse inspiratiemail!Aanmelden